Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Волинянка забила найкрасивіший гол в Україні (Відео)

Фото ua‑football.com.

Волинянка забила найкрасивіший гол в Україні (Відео)

16-річна футболістка володимир-волинської команди «Ладомир» і юнацької збірної України U-17 Надія Іванченко (на фото) «взула» і Сидорчука, і Цітаїшвілі, і Тайсона, і Марлоса, і Циганкова, і… всіх-всіх!!!

У Києві на НСК «Олімпійський» відбулася урочиста церемонія нагородження «Футбольні зірки України-2019» (спільний проєкт Української асоціації футболу і Всеукраїнської асоціації футболістів-професіоналів), в ході якої були названі переможці в різних номінаціях. Волинянам особливо приємно, що першість у категорії «Найкращий гол» отримала гравчиня команди «Ладомир» із Володимира-Волинського Надія Іванченко.

Наша красуня Надя ударом з лету із далекої відстані увігнала м’яч у «дев’ятку» воріт команди Сербії у матчі кваліфікації до Євро-2020 (2:4). Її «постріл» футбольні спеціалісти визнали найефектнішим цьогоріч у вітчизняній копанці. Браво!

Приємно, що до складу збірної 2019 року увійшла ще одна волинянка — Вікторія Гірин, яка також є підопічною тренера з Володимира-Волинського Олега Бортніка — наставника «Ладомира». Пан Олег, до речі, теж номінувався на звання найкращого тренера жіночих команд.

 Наша красуня Надя ударом з лету із далекої відстані увігнала м’яч у «дев’ятку» воріт команди Сербії у матчі кваліфікації до Євро-2020.

Серед багатьох переможців відзначимо наставника національної збірної України Андрія Шевченка, який вивів із першого місця головну команду країни на Євро-2020, в номінації «Найкращий тренер чоловічих команд»; Володимира Петракова, котрий привів збірну U-20 до «золота» Чемпіонату світу-2019 (U-20), у категорії «Найкращий тренер молодіжних команд»; Олександра Зінченка («Манчестер Сіті»), який був названий «Найкращим українським легіонером», Андрія Пятова, котрого визнали найкращим голкіпером 2019 року.

Через кілька секунд на сцену вийде  Андрій Шевченко і скаже та-а-кі слова  на підтримку Тайсона, що той розплачеться.
Через кілька секунд на сцену вийде Андрій Шевченко і скаже та-а-кі слова на підтримку Тайсона, що той розплачеться.

А футболістом № 1 став атакуючий півзахисник донецького «Шахтаря» бразилець Тайсон.

Церемонію повністю проігнорували представники київського «Динамо».

Петро ПАС.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel