Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Бандитам  загрожує довічне ув’язнення

Як же ж так?!

Фото: cheline.com.ua

Бандитам загрожує довічне ув’язнення

На Рівненщині поліцейські затримали двох рецидивістів за підозрою в умисному вбивстві, замаху на вбивство і розбої

Минулого четверга близько 21-ї години жителька Здолбунова почула підозрілі крики та шум у сусідській квартирі і відразу зателефонувала на лінію «102». За інформацією відділу комунікації поліції області, слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події (на вулицю Заводську), побачила у помешканні без ознак життя 38-літнього чоловіка із колото-різаними ранами в ділянці шиї та старшого на вісім років власника оселі із аналогічними пораненнями, але такими, які не були небезпечними для життя.

А вже через годину поліцейські отримали ще одне повідомлення про вчинений злочин у цьому ж районі. У квартирі на проспекті Цементників жінка виявила у крові свою матір та чоловіка. Потерпілих із численними рубаними ранами голови, іншими травмами госпіталізували до лікарні. Наступного дня 82-літня пенсіонерка померла.

Під час проведення першопочаткових слідчих дій та розшукових заходів поліцейські вийшли на слід зловмисників. Це молоді чоловіки — житель Здолбунова, який нещодавно звільнився із місць позбавлення волі за вчинений розбій, та його земляк, який притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини і стосовно якого нині матеріали перебувають на розгляді в суді. Обох затримали.

Рішеням суду підозрюваних взято під варту строком на 60 днів без права внесення застави.

Вони підозрюються у вчиненні умисного вбивства, замаху на умисне вбивство та розбій за статтями 115, 187 Кримінального кодексу України. Із місць подій поліцейські вилучили знаряддя вчинення злочинів. Рішеням суду підозрюваних взято під варту строком на 60 днів без права внесення застави.

Попередньо правоохоронці з’ясували, що зловмисники в стані сильного алкогольного сп’яніння спочатку вирішили повернути гроші, заборговані 46-літнім чоловіком, а потім навідалися до ще однієї родини знайомих з метою наживи та заволоділи майже тисячею гривень і мобільним телефоном. За скоєне їм загрожує довічне ув’язнення.

Олена ВОЛИНЕЦЬ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel