Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Що віщують зорі волинянам

А ви довіряєте гороскопам?

Фото Pixabay.

Що віщують зорі волинянам

Гороскоп на 25 — 31 травня

ОВЕН. Не варто йти напролом, до успіху приведуть такі якості, як м’якість, гнучкість і вміння знайти розумний компроміс. У цьому випадку ви з легкістю подолаєте всі перешкоди і станете переможцем навіть у найскладніших ситуаціях. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

ТЕЛЕЦЬ. Найближчими днями ви зможете похвалитися рідкісним спокоєм, витримкою, рівновагою. Гарний час для вирішення непростих питань особистого життя. На роботі вам доведеться віддати багато сил і часу організаційним питанням. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

БЛИЗНЮКИ. Тиждень обіцяє виявитися вдалим та прибутковим. Ви одержите саме те, про що давно мріяли. В особистому житті буде панувати атмосфера довіри та взаєморозуміння. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

РАК. Ваша енергія дасть змогу піднятися кар’єрними сходинками. Для нового витка духовного росту і розвитку вам необхідно безжалісно позбуватися від усього непотрібного. Не дозволяйте втягти себе в конфліктну ситуацію. Краще поки не з’ясовувати стосунків ні на роботі, ні вдома. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

ЛЕВ. Ви легко уникнете стресів, конфліктних ситуацій і фінансових втрат, усього лише виявивши терпіння та обачність. Не виставляйте особисте життя напоказ. У вихідні можливий психологічний дискомфорт. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

ДІВА. Будьте стриманіші, діліться своїми думками тільки з близькими людьми. Можливі непередбачені плани, які змінять ситуацію на краще. Виявіть більшу коректність при спілкуванні з колегами. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

ТЕРЕЗИ. Потреба самоствердитися в ситуації, яка створилася, зажадає від вас значних зусиль. Бажано не проявляти почуттів, що переповнюють вас, бурхливо, оскільки це може не сподобатися колегам і начальству. У вихідні ви відчуєте приплив енергії. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

СКОРПІОН. Вам варто внутрішньо зібратися, щоб не пропустити важливих подій, які обіцяють значний прибуток. Ваші ідеї в професійній сфері будуть затребувані. Вам повернуть борги, та ще й з відсотками. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — субота.

СТРІЛЕЦЬ. Ви можете зануритися в чужі проблеми. Втім, чому б і не допомогти близьким. Так ви заробите авторитет. Метушливий і непростий період. Будьте спокійні й доброзичливі, що б не трапилося. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

КОЗЕРІГ. Вам доведеться добре попрацювати. Особливо багато буде метушні з паперами. Будьте по можливості небагатослівні, щоб не розпатякати своїх і чужих секретів. Вам буде щастити, і ви зможете втілити в реальність майже все задумане. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

ВОДОЛІЙ. Ви можете одержати просто лавину різноманітних можливостей для романтичних пригод і активного відпочинку. Тільки не варто весь час думати лише про власну вигоду. Іноді краще виявити безкорисливість. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

РИБИ. Постарайтеся розібратися у своєму внутрішньому світі. Ви даремно всім незадоволені та скаржитеся на життя. Потрібно цінувати те, що маєте. В особистому житті ви можете зіштовхнутися з підвищеною увагою до своєї персони. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

Telegram Channel