Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Вогонь повністю знищив іномарку

Що коїться!

Ілюстративне фото reono.ua

Вогонь повністю знищив іномарку

19 травня вночі до поліції міста Здолбунів на Рівненщині надійшло повідомлення, що на бульварі Цементників районного центру горить автомобіль

Поліцейські, за інформацією відділу комунікації відомства, встановили, що транспортний засіб Opel Astra належить 31–літньому місцевому жителю – приватному підприємцю, який займається електроустаткуванням. Іномарка, яку вогонь повністю знищив, була припаркована на вулиці поблизу багатоповерхівки, де мешкають батьки потерпілого. Відповідно до акта Державної служби з надзвичайних ситуацій, попередньою причиною займання авто є підпал. Тож за фактом умисного пошкодження майна слідчі Здолбунівського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. В ході огляду місця події було вилучено пожежне сміття та змиви кузова.

В ході огляду місця події було вилучено пожежне сміття та змиви кузова.

Триває досудове розслідування, поліцейські встановлюють осіб, причетних до правопорушення. Розглядаються різні версії злочину, зокрема й пов’язані з підприємницькою діяльністю власника іномарки.

Олена ВОЛИНЕЦЬ


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel