Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Хотів викрасти онука мільйонера: нові факти про «луцького терориста»

Максим Кривош недаремно назвався «Плохим».

Скріншот із соцмереж.

Хотів викрасти онука мільйонера: нові факти про «луцького терориста»

Дитина вирвалася і змогла втекти

Кілька років тому Максим Кривош, який 21 липня 2020-го цілий день утримував заручників у центрі Луцька, намавгався викрасти 12-річного хлопчика – онука мільйонера на Рівненщині. Ймовірно, задля викупу. Тоді дитина вирвалася і змогла втекти. Злочину як такого не відбулося, і Кривош за ґрати не сів. Про це, посилаючись на джерела у правоохоронних органах, повідомляє ТСН

У місті Дубно Рівненської області неподалік свого будинку Кривош влаштував кладовище для тварин. Чотирилапих любить неабияк, розповідають сусіди. До них завжди ставився з лагідністю та турботою, на відміну від людей, навіть дружини.

Реклама Google

«Таня дуже хороша, але вона його боялася, він же її бив. Він її так побив, що вибив нижню щелепу». 

«Таня дуже хороша, але вона його боялася, він же її бив. Він її так побив, що вибив нижню щелепу», – розповідає сусідка Тетяна Мінязєва.

Місцеві зоозахисники розповідають, що Кривош привозив тварин на стерилізацію та повпливав свого часу, аби у Дубно не труїли собак. Що дивувало – завжди відмовлявся фотографуватися.

«Я хотіла кілька разів його сфотографувати. Він сказав: «Я не хочу», – говорить рівненська зоозахисниця Алла Лосік.

Водночас його сусідки по дачі на хуторі села Рідкодуби кажуть, що до них був завжди привітний і приходив годувати собак та лікувати кота.

Нагадаємо, як розгорталися події:

Telegram Channel