Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Президент виконав свою обіцянку, а Кривош – свою», – адвокат «луцького терориста»

Кому вірити?

Фото пресслужби Нацполіції.

«Президент виконав свою обіцянку, а Кривош – свою», – адвокат «луцького терориста»

Захисник виклав версію затримання терориста зі слів Кривоша

Сергій Тиможинський, адвокат «луцького терориста» Максима Кривоша, стверджує, що жодних вказівок від СБУ під час час затримання його підзахисний не отримував. Про це захисник Кривоша заявив у коментарі «12 каналу».

«Максим Кривош каже, що ніхто з ним перемовин у той момент не вів. Він поговорив з президентом, попросив його, аби опубліковане відео покрутилося пів години. Президент виконав свою обіцянку, а Кривош – свою. Він склав зброю на сидіння, вийшов і зробив те, що обіцяв.  Далі ви все бачили», – сказав адвокат.

«Він поговорив з президентом, попросив його, аби опубліковане відео покрутилося пів години. Президент виконав свою обіцянку, а Кривош – свою. Він склав зброю на сидіння, вийшов і зробив те, що обіцяв».

Нагадаємо, керівник управління СБУ у Волинській області Павло Данюков сказав, що в цей період правоохоронці говорили з терористом і нібито вказували, як він повинен себе поводити і які дії виконувати. «Йому давалися вказівки – підняти руки, опустити руки, повернутися, постояти, подивитися. Ми сканували місцевість приладами для виявлення небезпеки для заручників», – розповів Данюков журналістам 22 липня.

Також нагадаємо, що відео, як «брали» терориста, збентежило лучан.

Нагадаємо, як розгорталися події:

Telegram Channel