Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Все могло початися на 10 років раніше»: історія кохання Наталії Мосейчук

Їхня дорога до щастя була довгою.

Фото tv.i.ua.

Все могло початися на 10 років раніше»: історія кохання Наталії Мосейчук

Доля зводила відому телеведучу з майбутнім чоловіком три рази!

Точно відомо, що Наталія Мосейчук була заміжньою двічі. Але розповідати про свій перший сімейний досвід вона категорично відмовляється. Єдине, що відомо — з першим чоловіком Наталя побралась ще в студентські роки у Житомирі, а потім у пошуках кращого життя вони переїхали до Києва. У 1998 році в пари народився син Антон і десь в цей час шлюб розпався. Ото й усе. Пані Наталія навіть ім’я першого чоловіка відмовляється називати.

Наталія працювала там ведучою, а Ілля Іванович — фінансовим директором. Стали спілкуватись як колеги і, за іронією долі, саме після відвертої розмови з Іллею жінка прийняла рішення поміняти місце роботи, — і вони знову розлучились!

А от від її романтичної історії із другим чоловіком Іллею віє містицизмом. Доля вперто їх зводила, поки врешті не поєднала. Ось як про перший раз розповіла сама телеведуча: «Наша історія така романтична, що мій чоловік дотепер згадує, що все могло початися на 10 років раніше. Був дощ, я стояла на зупинці автобуса. Під’їхала машина, і звідти чоловік спитав мене: «Вас підвезти?». А я відповіла: «Ні, я почекаю 53–й автобус». Він і поїхав. Це був Ілля. А я залишилась під дощем», — з усмішкою нещодавно розповіла Наталія в ефірі ранкового шоу «Сніданок. Вихідний».

Через 9 років після цього вони зустрілись на «5 каналі». Наталія працювала там ведучою, а Ілля Іванович — фінансовим директором. Стали спілкуватись як колеги і, за іронією долі, саме після відвертої розмови з Іллею жінка прийняла рішення поміняти місце роботи, — і вони знову розлучились!

«Утретє ми зустрілися за рік, коли нам просто було чим поділитися і захотілося це зробити. З того часу ми разом. Я називаю цю історію «десять років назустріч», — поділилася Наталія.
Незабаром вони з Іллею побрались і у пари народився син Матвій.

А щодо тої зустрічі під дощем на зупинці, то чоловік зізнався Наталії, що після того вечора був дуже на неї сердитим. Але «втрачені» роки вони намагаються компенсувати зараз, цінуючи кожну мить разом.

Лія ЛІС

Нагадаємо, військова журналістка закохалась у кіборга, який має дружину та коханок (Відео).

Telegram Channel