Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Військова журналістка закохалась у кіборга,  який має дружину та коханок (Відео)

Як тільки після Революції гідності держава почала фінансувати українське кіно – не забарилось і міжнародне визнання робіт наших митців.

Фото cossackland.org.ua.

Військова журналістка закохалась у кіборга, який має дружину та коханок (Відео)

Розповідь про це є однією із сюжетних ліній фільму «Погані дороги», який цими днями отримав нагороду престижного 77-го Венеціанського кінофестивалю в категорії «Найбільш інноваційний фільм». Режисер стрічки — Наталка Ворожбит, більше відома як сценарист, зокрема фільмів «Кіборги», «Дике поле», серіалу «Спіймати Кайдаша»

У стрічці «Погані дороги» показують п’ять історій про жителів Донбасу та українських військових. Журналістка закохалася в кіборга, їздить на фронт. Але той має дружину і коханок на кожному блокпосту. Інша везе пошматоване тіло коханого, яке віддали для похорону… Ще одна потрапляє в полон до терориста…

Усе відображене у фільмі засноване на реальних подіях, записаних у прифронтовій зоні на Сході. Там авторка збирала матеріали для сценарію стрічки «Кіборги».

Усе відображене у фільмі засноване на реальних подіях, записаних у прифронтовій зоні на Сході. Там авторка збирала матеріали для сценарію стрічки «Кіборги».

«Це буде кіно для тих українців, які ігнорують війну, а також для Заходу – щоб там побачили справжні реалії на Донбасі. В основі лежать стосунки і почуття людей, які зустрічаються в зоні, де відбувається війна. Також у кожній новелі герой складає тест на людяність», – каже Наталка Ворожбит.

Зйомки фільму проходили за підтримки Українського культурного фонду, який виділив на проєкт 11 мільйонів гривень. Імовірно, цієї осені стрічка з’явиться в українському прокаті.

Василь КІТ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel