Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Наші консультації: доступно — про пілінг

Подбайте про свою шкіру.

Фото pixabay.com.

Наші консультації: доступно — про пілінг

Багато хто сумнівається, чи така вже й необхідна ця косметична процедура. Якщо не розумієте, що криється за цим модним словом, то уявіть, що шкіра — листковий пиріг

Вона потребує щоденного догляду, адже на кожному квадратному сантиметрі брудного шкірного покриття виявляють до 40 тисяч мікроорганізмів. Людська шкіра має три прошарки.

Нижній пласт — дерма. Саме тут зосереджуються судини, нервові закінчення, а також клітини, які виробляють еластин, колаген і гіалуронову кислоту, котрі відповідають за молодість шкіри.

З роками процес відновлення клітин на всіх рівнях уповільнюється, а завдання пілінгу полягає в тому, щоб змусити їх працювати енергійно, незважаючи на вік.

Середній прошарок — базальна мембрана, що слугує своєрідним фільтром. Вона містить клітини, які, утворившись, проштовхуються назовні, гинуть, а потім відлущуються.

Далі йде епідерміс — бар’єрний шар. Він містить меланін, який забарвлює шкіру і надає засмагу.

З роками процес відновлення клітин на всіх рівнях уповільнюється, а завдання пілінгу полягає в тому, щоб змусити їх працювати енергійно, незважаючи на вік. Після видалення відмерлих частинок шкіра травмується, тому клітини активізуються, аби відновити пошкоджені ділянки.

За допомогою такої процедури можна покращити колір і рельєф шкіри, зволожити її, зменшити жирність, звузити пори, сповільнити появу зморщок, боротися з акне, зробити менш помітними шрами і навіть позбутися пігментації.

Читайте також: Як восени виглядати бездоганно.

Telegram Channel