Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Наші консультації: для вдалого фарбування хною

Давні рецепти можуть бути корисними для вашого волосся.

Фото Pxhere.

Наші консультації: для вдалого фарбування хною

Фахівці люблять використовувати її, бо це природний барвник, який не псує структури волосся, а навпаки, насичує цибулини мікроелементами, надає йому шовковистості і позбавляє від себореї

Він дуже стійкий, довго не змивається і його неможливо перефарбувати, бо ж заповнює волосся зсередини. Після хни не використовуйте хімічний барвник, якщо вирішили знову змінити колір. Адже відбудеться реакція і результат отримаєте зовсім не такий, який очікували. Волосся може набрати неприродного відтінку.

Реклама Google

У разі, якщо колір не влаштовує, його можна зробити менш насиченим, промивши голову ополіскувачем з лимонним соком або оцтом.

Зараз модно фарбувати в радикальні кольори, але використовувати хну для досягнення такого ефекту не варто. Вона лягатиме нерівномірно. Зазначимо, що наносити її потрібно на чисте, злегка зволожене волосся. Тримати годину і більше. Змивати слід звичайною теплою водою. У разі, якщо колір не влаштовує, його можна зробити менш насиченим, промивши голову ополіскувачем з лимонним соком або оцтом.

Щоб домогтися певних відтінків при фарбуванні хною, до неї додають різні інгредієнти. Найчастіше — розбавляють водою. Але якщо хочете колір зробити менш інтенсивним, розведіть барвник підігрітим кислим молоком або сироваткою: на 5 столових ложок порошку 0,5 літра теплого кисляку. Коли дотримуватися пропорцій, ваше волосся матиме різні відтінки. Так, рудий із червоним відливом отримаєте, розчинивши хну у чаї каркаде, вишневий — у сокові буряка, каштановий — у чайній заварці чи меленій каві. Золотистий відтінок дасть хна з настоєм ромашки чи куркуми.

Читайте також: Після шелаку нігті мають відпочити. Жіночі секрети.

Telegram Channel