Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 18 — 24 січня

ОВЕН. Вам, схоже, доведеться скоригувати свої плани. Варто проявляти обачність та обережність у словах і в діях. Не варто плести інтриги й брехати. У вихідні можуть прийти несподівані гості. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

ТЕЛЕЦЬ. Будете схильні до спонтанних дій. Постарайтеся в усьому дотримуватися поміркованості. Спрямуйте вашу потужну енергію в творче русло. Може настати слушна мить для душевної розмови й освідчення в коханні. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

БЛИЗНЮКИ. Ваші задуми реалізуються. Але краще діяти, не ділячись ні з ким подробицями. Вас чекають зустрічі з давніми друзями і нові цікаві знайомства. Готуйтеся до приємних змін в особистому житті. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

РАК. Прекрасний, яскравий, насичений тиждень. Вам усе вдаватиметься. Але старайтеся не провокувати конфліктів. Присвятіть більше часу відпочинку: спілкуйтеся, зустрічайтеся, веселіться. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

ЛЕВ. Зверніть увагу на своє оточення, на взаємини з партнерами, друзями, родичами. Не уникайте відповідальності у сімейних справах, не звалюйте її на інших. Багато часу зажадають діти. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

ДІВА. Тиждень буде аж ніяк не нудним і зовсім не простим. Можливі зміни в кращу сторону у взаєминах із друзями, а розумний компроміс у родині дасть змогу досягти наміченої мети. Вихідні — вдалий період для подорожі. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — понеділок.

ТЕРЕЗИ. Воля, енергія і щасливий випадок можуть опинитися в одній упряжці й помітно просунути вас уперед. Але не піддавайтеся спокусі розраховувати винятково на везіння — ретельно плануйте свої справи. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

СКОРПІОН. Ви багато чого зумієте досягти. Відбудеться подія, яка може відкрити перед вами нові можливості. Впустіть у своє життя більше позитиву. Вибирайтеся в світ: зірки радять вам частіше бувати на людях. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

СТРІЛЕЦЬ. Вдалий період для відпочинку й роздумів про високі матерії. Не купуйтеся на лестощі й обман. Краще не робити ніяких кардинальних кроків. У вихідні постарайтеся відволіктися від роботи й відпочити. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

КОЗЕРІГ. Розум та інтуїція допоможуть впоратися з проблемами, а налаштованість на позитив — уникнути різких перепадів настрою. Не приховуйте почуттів, говоріть про свої інтереси, не варто під когось підлаштовуватися. Сприятливий день — середа, несприятливий — четвер.

ВОДОЛІЙ. Початок тижня — не час для ініціатив. Не намагайтеся осягнути неосяжне, плануйте тільки те, що зможете реально здійснити. Зараз не варто вирушати в далекі подорожі, краще побути вдома і присвятити себе домашнім справам. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

РИБИ. Усі ваші задуми можуть реалізуватися, тому будьте мудрі й заповзятливі. Не виключено, що для їхнього здійснення буде необхідно зробити спершу крок назад, а потім два вперед. Не властива вам імпульсивність у вихідні може внести розлад у взаємини з близькими. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel