Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Російську пропагандистку кара за Голодомор настигла у прямому ефірі (Відео)

Багато хто вважає, що для Катерини Стриженової це знак із неба, попередження про те, що треба каятися, а не виправдовувати геноцид в Україні.

Фото із сайту rbc.ua.

Російську пропагандистку кара за Голодомор настигла у прямому ефірі (Відео)

Найрезонансніші події в житті країни та планети очима журналістів «Цікавої газети»

Сказала проти українців – і Бог одразу покарав

Ведуча політичного ток-шоу «Час покаже» на російському «Первом канале» Катерина Стриженова під час ефіру впала і зламала руку

У цьому випуску обговорювалися відповідь Росії на санкції Євросоюзу, заява держсекретаря США Ентоні Блінкена про російську агресію і дослідження американського вченого про «перегляд ролі СРСР у Другій світовій війні». При цьому безпосередньо перед тим, як впала Стриженова, гості вели мову про Голодомор 1932 –1933 років в Україні.

Окремі з них акцентували увагу на тому, що Росія повинна вибачитись «за свої гріхи перед іншими народами». Телеведуча Стриженова перервала ефір, заявивши: «Ви нам запропонували покаятися, розділити ці поняття і те, що від голоду страждали тільки в Україні. Така політика. За що ще ми повинні покаятися — після реклами», — сказала Стриженова і впала.

«Ви нам запропонували покаятися, розділити ці поняття і те, що від голоду страждали тільки в Україні. Така політика. За що ще ми повинні покаятися — після реклами», — сказала Стриженова і впала.

А колега телеведучої Руслан Осташко повідомив, що Стриженова не просто пошкодила руку під час падіння, а зламала її, і була ушпиталена в лікарню.

Навіть Бог не зміг стерпіти такої наруги над мільйонами невинно убієнних голодом…

 

У Молдові викрали нашого скандального суддю-втікача

Миколу Чауса, який уславився схованками для хабарів у скляних банках на городі, невідомі схопили і заштовхали в машину в центрі Кишинева. Перед тим йому відмовили у наданні політичного притулку в Молдові

Міністр внутрішніх справ цієї країни Павел Войку заявив, що викрадення здійснили іноземні громадяни, які виїхали з Молдови в Україну. Переписка організаторів злочину, в якому нібито брало участь 10 чоловік, теж велася українською. Нагадаємо, Микола Чаус був суддею Дніпровського районного суду Києва. 9 серпня 2016 року детективи НАБУ та прокурори САП викрили його в отриманні хабара у розмірі 150 тис. доларів. Кошти він сховав у трилітрові банки, які закопав на городі біля власного дому. Після цього Чаус, скориставшись суддівським імунітетом, залишив територію нашої країни, був оголошений в міжнародний розшук і затриманий за екстрадиційним запитом України в Молдові. Кілька разів просив сусідню країну про політичний притулок, однак безуспішно. 3 березня 2021 року Колегія цивільних, комерційних і адміністративних спорів Вищої судової палати Молдови остаточно відмовила Чаусу в його проханні.

А вже за місяць невідомі схопили опального суддю у центрі Кишинева і вивезли в Україну в багажнику автомобіля. Молдовські ЗМІ повідомляють, що машина нібито належить нашому посольству.

 

Садовий відмовився від білоруських МАЗів,

щоб не фінансувати режим Лукашенка Львівська міськрада вирішила не купувати 100 низькопідлогових автобусів компанії, яка перемогла у тендері, що був оголошений за кошти Європейського інвестиційного банку (ЄІБ)

Як заявив Андрій Садовий, місто не може придбати транспорт у МАЗа, зважаючи на політичну ситуацію в Білорусі, тому міськрада наполягатиме на проведенні повторного тендеру. «Чому переміг МАЗ? Усе просто — Білорусь підтримує свого виробника, тому МАЗ запропонував найнижчу ціну й обійшли українських конкурентів. Ми звертаємось до ЄІБ з проханням провести цей тендер повторно. Чому? Революція і розбудова демократичного суспільства — це справа білоруського народу. Але фінансувати «режим» ми не маємо права», — пояснив Андрій Садовий.

Він додав, що Львів повинен бути зацікавлений у підйомі свого національного виробника, і закликав мерів інших міст обирати український транспорт.

 

«Зовуся я красунею… в Дубаї»

У Дубаї арештували 40 осіб за зйомки відеоролика, в якому оголені дівчата стоять на балконі одного із хмарочосів міста. Серед них виявили 11 українок

Добре, що їх камінням за таке не закидали за місцевим звичаєм...
Добре, що їх камінням за таке не закидали за місцевим звичаєм...

 Як стверджує британське видання Daily Mail, моделі, затримані в Дубаї за порушення законів про порядність, в основному з України. Інші дівчата — з Росії, Білорусі та Молдови.

Зйомки відбувалися 3 квітня на балконі хмарочосу в районі Dubai Marina — це побачили люди з сусідніх висоток. Існують припущення, що жінки знімалися для ізраїльської версії американського веб-сайту для дорослих.

Фотосесія оголених красунь у Дубаї стала шоком для Об’єднаних Арабських Еміратів, де можна потрапити до в’язниці навіть за поцілунки чи вживання алкоголю в громадському місці. Закони ОАЕ про порядність засуджують наготу та інші «розпусні дії» і передбачають покарання у вигляді в’язниці на строк до шести місяців та штраф у розмірі 5000 дирхамів (1400 доларів). За обмін порнографічними матеріалами також чекає термін у тюрмі та штраф до 500 тис. дирхамів (14 тис. доларів) згідно із законами країни, які ґрунтуються на ісламському законодавстві та шаріаті.

Представники українського МЗС у вівторок відвідали затриманих, щоб «забезпечити дотримання прав українських жінок». А дипломати поцікавилися, чи ці панночки платили податки в нашій державі?

Втім, чого тут дивуватися: що можуть робити красиві українки в Дубаї? Ну не розв’язувати ж завдання із «Гарбуза із секретом». На жаль…

Реклама Google

Читайте також: У Великій Британії почалася жалоба у зв'язку зі смертю принца Філіпа – чоловіка королеви Єлизавети II.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel