Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Дружина пробачила Сергію Бабкіну зраду із понад сотнею жінок

«Дружина — мій Янгол, мій маяк!»

Фото з instagram-сторінки Сніжани Бабкіної.

Дружина пробачила Сергію Бабкіну зраду із понад сотнею жінок

За це він називає її Янголом

Виявляється, ідеальне, на перший погляд, подружжя Сніжани та Сергія Бабкіних кілька років тому ледь не розійшлося через численні зради чоловіка. Про це пара розповіла програмі «Життя відомих людей» на телеканалі «1+1».

Важко повірити, але за три перші роки шлюбу у Бабкіна було понад сто інших жінок. І дізналася про це Сніжана завдяки своєму сну. Їй тоді намарився голий чоловік, а навколо нього безліч нафарбованих ляльок. Крім того, вона помітила, що коханий привозить удвічі менший гонорар, а вже потім зрозуміла, куди йшли гроші.

Якщо ти підеш, то я помру. Тобі необхідно їздити зі мною.

«Я запитую: «Сергію, у тебе ж багато жінок було за ці три роки?». Він говорить: «Так, була одна. Це сталося на гастролях. То була дівчина легкої поведінки». Я кажу: «Сергію, я знаю, що багато». — «Як ти знаєш?! Ні, одна». — «Не бреши собі, не бреши мені». Він опустив голову і зізнався: «Так. За ці три роки було багато жінок». Я допитуюсь: «Скільки?». Він відповідає: «Багато». — «Скільки було за три роки?!» І тоді він сказав: «Понад сто», — розповіла Сніжана.

Тоді вона переїхала від Сергія і була налаштована на розлучення. Але через кілька місяців пробачила чоловіка, який сказав: «Якщо ти підеш, то я помру. Тобі необхідно їздити зі мною».

Читайте також: Під час стрибку з парашутом пара займалась травматичним сексом

Відтоді вони завжди на гастролі вирушають разом. Пара виховує трьох дітей — двох спільних: доньку Веселину (2010 р. н.) і сина Єлисея (2019 р. н.), а ще сина Артура від першого шлюбу Сніжани. Також у Бабкіна є син Ілля від попереднього одруження.

Лія ЛІС.

Telegram Channel