Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Ну як можна було не впізнати пана, що вів не дуже здоровий спосіб життя?

Волинь-нова

Ну як можна було не впізнати пана, що вів не дуже здоровий спосіб життя?

Друзі! Але й здивували ви мене. Зі знаком мінус. І хоч абсолютного чемпіона, точніше чемпіонку, ми маємо, проте не може бути, щоб на таке доволі легеньке запитання дала правильну відповідь лише одна учасниця

Тому сьогодні ми повторюємо завдання туру №12, яке автоматично переходить на вікторину №14. Додамо лишень до нього кілька штришків. Упевнений, що тепер ви його точно розгадаєте, адже справлялися і не з такими головоломками. Одним словом — вірю у це. І нехай вам допоможе Дядько Гугл! ☺

«Гарбуз із секретом» — 14 (2021)

Це не була його «інь». Він не став її «янь». Просто обоє перебували, як у нас кажуть, «під куполом». Але одного разу між ними сталася сварка. Аж блискавки літали! Усе через особливий стан людини. Вона звинувачувала в цьому його і в якості аргументу використовувала, по–нашому, одну комаху. Він же, перефразовуючи, назвав її зовсім не по–гендерному, а твариною, що живе там, де ми дістаємо найголовніший напій. При цьому наголосив, що завтра від його «комахи» і сліду не залишиться, а вона так і не перевтілиться.

Слово–відповідь треба надіслати до 20 квітня тільки у вигляді sms–повідомлення.

Про цю пані, дуже відому в одній країні — особливо обожнювану в музичному місті, ви навряд чи знаєте. А от його! Навіть після смерті цей всесвітньо відомий пан дивує нас своєю мудрістю і… гумором, а також рекламою не дуже здорового способу життя. Саме його фото ми і заховали.

До речі, в народі про наших героїв ходить ще одна байка, пов’язана з напоєм, яким славляться В’єтнам, Ефіопія, Індія, Колумбія і Бразилія.

Чиє фото знаходиться у гарбузі?

Слово–відповідь треба надіслати до 20 квітня тільки у вигляді sms–повідомлення на номери: 0501354776 і 0672829775 (наприклад: «Піст», «Три ведмеді», «Світлана Орловська»), але обов’язково вказати після слова–відповіді у дужках ще й своє ім’я і прізвище (наприклад: «М’яч (Микола Пашко)»).

Реклама Google

Увага: з одного номера можна відправляти лише одне sms! Цей номер і братиме участь у жеребкуванні при розіграші призових 200 гривень, якщо правильних відповідей буде більше двох. А ще спеціальний приз – ​150 гривень – отримає той, хто в листі на поштову адресу (43025, м. Луцьк, просп. Волі, 13) чи електронну ([email protected]) найяскравіше опише, як шукав відповідь.

Увага! Домашнє завдання № 4!

Друзі, читаємо «Гамлет, принц данський» Вільяма Шекспіра в перекладі Юрія Андруховича, дивимось фільм «Криниця для спраглих» Юрія Іллєнка та Івана Драча і слухаємо пісні гурту «Антитіла». Скоро знадобиться!

Грицько ГАРБУЗ.

Читайте також: «Футбол — діло тонке, дівчата…»: а ви розгадаєте наступну загадку від Грицька Гарбуза? 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel