Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Джунглі до стелі:  який ремонт у своєму Офісі зробив глава держави

ЗЕлені забагато не буває?

Фото із сайту ukranews.com.

Джунглі до стелі: який ремонт у своєму Офісі зробив глава держави

Фотокореспондент Associated Press Єфрем Лукацький побував в Офісі Президента України і сфотографував кімнату, де Володимир Зеленський давав інтерв’ю

Ось як журналіст описав своє враження від нового ремонту його робочого кабінету: «Стіни від підлоги до стелі прикрашені штучними джунглями, я не обмовився. Штучні папороті та інші рослини тихоокеанського регіону нагадували мені сцени театру ляльок, постановки «Острова скарбів» або «Піратів Карибського моря».

Тільки не вистачало в кущах черепів і скелетів. Поки журналісти чекали Президента, мені весь час здавалося, що зараз заграє музика, пролунають постріли і з’являться ляльки в банданах із шаблями та старовинними пістолетами», — написав Лукацький.

Тільки не вистачало в кущах черепів і скелетів.

До речі, за його словами, кожен із очільників Української держави намагався переобладнати своє робоче місце на власний смак. При Кравчуку ще можна було застати погруддя Леніна, при Кучмі з’явилось багато позолоти, при Ющенку — старовинні меблі, при Януковичу — знову золото, при Порошенку — книги, при Зеленському — джунглі та «картини, як у дорогих готелях». Найбільше, зазначив фотокореспондент, йому подобалась обстановка кабінету Порошенка, бо нагадувала «кабінет професора історії».

Реклама Google

Василь КІТ.

Telegram Channel