Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Що віщують зорі

Цього тижня може статися навіть таке.

Фото із сайту mixnews.lv.

Що віщують зорі

Гороскоп на 21–27 червня

ОВЕН.

Причиною невдач може стати ваша зайва довірливість. Інформацію варто перевіряти. Ви занадто довго поводилися добре, настав час дати вихід внутрішньому напруженню, але зробити це треба так, щоб ніхто із близьких не постраждав. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

ТЕЛЕЦЬ.

Одним з важливих питань стане узгодження з керівництвом обсягу робіт. Пора б вам задуматися про майбутній відпочинок. Час може бути наповнений дрібними справами, повідомленнями, листами. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

БЛИЗНЮКИ.

Схоже, настав момент, коли варто поміняти дріб’язкове на щось важливе й істотне. Прислухайтеся до голосу інтуїції й остаточно вирішуйте, в якому напрямку і з ким ви прагнете йти по життю далі. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

Ви можете виявити в себе нові здібності.

РАК.

Ви можете виявити в себе нові здібності. Будьте терплячі, навіть якщо вас будуть провокувати на конфлікт. У ці дні ситуацією, схоже, будуть управляти інші, тож не варто завзято відстоювати свої права. Але ваші інтереси будуть враховані. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — четвер.

Реклама Google

ЛЕВ.

На вас може очікувати дратівлива кількість непотрібних контактів. Будьте обачніші у висловлюваннях, бо оточуючі можуть виявитися занадто сприйнятливі до ваших слів. До вихідних суєта вляжеться. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — понеділок.

ДІВА.

Ви зараз у центрі уваги, грамотний підхід до справи та впевненість у своїх силах забезпечать вам успіх. Пам’ятайте: хто не рухається вперед, той котиться назад. Прислухайтеся до своєї інтуїції, вона підкаже вірне рішення в особистому житті. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

ТЕРЕЗИ.

Вам залишилося докласти для досягнення ваших цілей зовсім небагато зусиль, і результат принесе очікувані плоди. Настав час здійснити найсміливіші задуми. Під тиском обставин ваша точка зору може змінитися, і нехай вас не бентежить, що хтось буде через це потерпати. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

СКОРПІОН.

Поступово зростає ваш авторитет у професійній сфері, у вас з’явиться постійне джерело доходу, причому солідне, тож добробут забезпечений. Але постарайтеся не звалювати на свої плечі чужих проблем, особливо якщо ці люди викликають у вас не найніжніші почуття. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

СТРІЛЕЦЬ.

Можливий прекрасний, яскравий, насичений тиждень. У вас буде практично все виходити. Ви зможете добре заробити. Багато ваших ідей, на які у вас ніколи не вистачало часу, можуть нарешті втілитися в життя. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

КОЗЕРІГ.

Цей тиждень, швидше за все, доведеться присвятити лише роботі. Вам багато потрібно буде зробити, щоб думати про відпочинок. Утримайтеся від суєти й балакучості, краще розумно знизити обсяг виконуваної роботи. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — четвер.

Читайте також: Грабіжник читав книжку з саморозвитку й заснув на місці злочину (Відео)

ВОДОЛІЙ.

Необдумані дії категорично неприпустимі. Навіть в сущих дрібницях у тих випадках, коли ви чините за звичкою. Ідеї, що відвідали вас, нехай і не реалізовані на даний момент, варті того, щоб скористатися ними в майбутньому. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

РИБИ.

Ви будете схильні намагатися догодити всім відразу. Прагнення гарне, похвальне, але нереальне, чиїмись інтересами все таки доведеться пожертвувати, і добре б, щоб не вашими власними. Не варто погоджуватися на занадто привабливі пропозиції, у них буде подвійне дно. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

Telegram Channel