Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Французи вимагають виправдати жінку, яка вбила вітчима-ґвалтівника

За час слідства Валері написала 198-сторінкову книгу про себе під назвою «Всі знали», яку французи швидко розкуповують.

Фото із сайту scionnewsroom.com.

Французи вимагають виправдати жінку, яка вбила вітчима-ґвалтівника

Понад пів мільйона людей підписали петицію із закликом виправдати 40-річну Валері Бако, яка застрелила нелюда, що був спочатку її вітчимом, а потім чоловіком і сутенером

 

Суд над Валері почався в понеділок. Їй було 12, коли партнер її матері–алкоголічки, 37–літній Даніель Полетт, вперше згвалтував її. Полетта після цього відправили до в’язниці, але, вийшовши через три роки на свободу, він взявся за старе. У 17 літ Валері завагітніла. Мати вигнала її і Полетта з дому, і вони стали жити разом.

Полетт змушував дружину надавати сексуальні послуги водіям–далекобійникам у власному мікроавтобусі Peugeot, погрожуючи вбити за відмову. Як встановило слідство, чоловік неодноразово бив її, зламав ніс. Не давав ні з ким спілкуватись.

Валері народила від вітчима чотирьох дітей. 

Валері народила від Полетта чотирьох дітей. Але коли він почав говорити на теми сексу з їхньою 14–річною дочкою Карлін, Валері Бако вирішила, що з неї досить. 13 березня 2016 року, після «сеансу» з черговим клієнтом, вона вбила Даніеля Полетта одним пострілом у потилицю з його ж пістолета, що зберігався в машині.

Валері вважає, що заслуговує на покарання, але як пом’якшувальну обставину вказує, що їй нікуди було піти, бо вона не мала власних коштів і вірила, що Полетт здатний вбити їхніх дітей.

Реклама Google

«Вона вбила, але вона — не вбивця, — заявила в інтерв’ю адвокат Джанін Бонагунта. — На це її штовхнули насильство, якому вона піддавалася протягом 25 років, і страх, що її дочка стане наступною».

Лія ЛІС.

Telegram Channel