Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Слуги народу»  не можуть знайти… корупцію

Після скандальної заяви пані Верещук, певно, отримала наганяй, бо заявила, що журналісти «спотворили конотацію моїх слів», а вона насправді «абсолютно підтримує позицію президента Байдена».

Фото із сайту slovoidilo.ua.

«Слуги народу» не можуть знайти… корупцію

Вона раптом десь пропала після перемоги Володимира Зеленського на виборах

Такий висновок напрошується після розмірковувань народної депутатки від «Слуги народу» Ірини Верещук. Перед виборами вона разом з іншими «слугами» багато говорила про «корупцію» та «бариг», а зараз робить вигляд, що навіть не розуміє, що мають на увазі партнери України, «називаючи нас глибоко корумпованою країною».

Ось що, зокрема, заявила пані Верещук у програмі «Народ проти» з Наташею Влащенко: «Джозеф Байден каже: «Ми не можемо поки вас прийняти в НАТО, бо у вас не подолано корупцію». Давайте тоді ми, колеги в парламенті, можливо, знайдемо ще якусь платформу, і запитаємо, що буде індикаторами подолання такої корупції? Ми вже з нею боремося, скільки я пам’ятаю — у 2014–му, 2015–му… САП, НАЗК, ДБР, НАБУ — купу органів створили із боротьби з корупцією. Отримали, до речі, кошти: нам допомагали і США, і Європа. І зараз не можемо навіть зрозуміти, що саме має на увазі Байден, коли каже, що в нас є величезні проблеми», — зазначила депутатка.

Перед виборами Ірина Верещук разом з іншими «слугами» багато говорила про «корупцію» та «бариг», а зараз робить вигляд, що навіть не розуміє, що мають на увазі партнери України, «називаючи нас глибоко корумпованою країною».

Так і хочеться закінчити промову Верещук словами її соратника Володимира Зеленського: «Чого ж Україна досі не в НАТО», раз у нас все так гарно? Може, тому, що мало формально відзвітувати клятим американцям про створення НАБУ чи ще чогось, мовляв, хотіли — маєте, а треба ще й реальний результат роботи показати?

Читайте також: Марина Порошенко відвідала дитячий центр «Теплий дім», який допомогла врятувати

Коментар

Карл ВОЛОХ, політолог:

«Депутатка Верещук «не розуміє, чому Байден вважає, що у нас великі проблеми з корупцією». Повністю підтримую цю видатну політикиню, бо в них немає ніяких проблем із корупцією. Це в нас проблеми з їхньою корупцією. Ну, і ще в Байдена. Тому навряд Байден чи ми зможемо порозумітися з ними в цьому питанні».

Анекдот в тему

— Ви страждаєте від алкоголізму?

— Чому «страждаю»? Я ним насолоджуюсь.

Дарія КЛИЧ.

Реклама Google

Telegram Channel