Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Ще й Байден трохи позаглядав в очі Путіну

Називав володаря Кремля вбивцею і подає йому руку для здоровкання… У цьому вся потворність політики.

Фото із сайту bbc.com.

Ще й Байден трохи позаглядав в очі Путіну

Минулого тижня під час зустрічі в Женеві американський лідер фактично просив російського не нападати на США і навіщось передав господареві Кремля список із 16 значних кібератак, вчинених на американські об’єкти

Ці кібератаки, зазначимо, пов’язують з Росією. Під час однієї з них хакери, наприклад, пошкодили комп’ютерні системи у Сполучених Штатах, внаслідок чого зупинилось виробництво на дев’яти американських м’ясокомбінатах. Такі атаки на Україну Росія здійснює вже давно, зокрема на енергетичний сектор. Були випадки, коли на Івано–Франківщині хакери з Московії від’єднали від електрики понад 200 тисяч споживачів.

«Я сказав, що нам потрібно виключити взагалі кібератаки, і передав список із 16 кібератак на американські системи — від каналізації до постачання продуктів, — розповів Джо Байден журналістам про свою розмову з Путіним. — Нам потрібно домовитись, що будуть вжиті заходи проти злочинців, які вдаються до таких атак на їхній території», — повідомив Байден.

 Наївний! Путін одразу ж заявив, що кібератаки були здійснені не з Росії, а з США. Стандартна і передбачувана відповідь — «Нас там нєт!». 

Наївний! Путін одразу ж заявив, що кібератаки були здійснені не з Росії, а з США. Стандартна і передбачувана відповідь — «Нас там нєт!». І навіщо Путіну взагалі передавати цей список — він його і так знає, бо, найімовірніше, сам і складав.

Це виглядає як випрошування з боку Байдена миру в Путіна. Американський президент зі своїм списком заглядав в очі господареві Кремля не менш запопадливо, ніж Володимир Зеленський. Може, справді 78–річний Байден з віком втрачає свої політичні кондиції? Як і багато політичних лідерів, думає, що саме він зможе переконати Путіна не хуліганити. А той тільки регоче із цих заглядальників в очі і методично робить свою криваву справу.

Звісно, американці кажуть, що це було попередження для Росії. Недослухається — отримає прочухана. І, звісно, США перебувають із нами на одній стороні барикад. Але замість того, щоб спільно зміцнювати ці барикади і разом бити та тиснути на Путіна, лідери країн по черзі хочуть роздивитись його душу.

Реклама Google

От і Зеленський уже заговорив про спробу номер два сам на сам переговорити з російським царком! Хоч ясно, як білий день, що від нашого Президента Путіну треба лиш одного — капітуляції.

Читайте також у нас: Петро Порошенко: візит Вселенського Патріарха до України має дуже велике значення​.

Telegram Channel