Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Що віщують зорі: гороскоп на 2–8 серпня

Дізнайтеся який день буде для вас сприятливим!

Фото із сайту uznayvse.ru.

Що віщують зорі: гороскоп на 2–8 серпня

Передбачення на наступний тиждень для усіх знаків зодіаку

ОВЕН. Відпочиньте ж нарешті від роботи, вона нікуди від вас не подінеться. Ви багато чого можете встигнути. Женіть геть усі свої сумніви — і з легкістю подолаєте багато труднощів в особистому житті. Подаруйте радість рідним і близьким. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

ТЕЛЕЦЬ. Якщо ви прагнете підвищити працездатність і стати пунктуальнішими, у вас буде шанс це зробити. Очікуйте просування кар’єрними сходами. У вихідні можливі суперечки з колегами та друзями. Постарайтеся не загострювати ситуації. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

БЛИЗНЮКИ. Не варто боятися нових починань, вони принесуть вам впевненість у своїх силах і фінансову стабільність. Можливе здійснення давніх бажань. Чекайте приємних змін в особистому житті та перемог на любовному фронті. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

Реклама Google

РАК. Тиждень буде вдалим для завершення справ, що нагромадилися, і вирішення проблем. Чим менше говоритимете про свої наміри і плани, тим швидше вони здійсняться. У вихідні не створюйте конфліктних ситуацій, краще відпочиньте в колі друзів. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

Будьте обережні з інформацією та утримуйтеся від висловлювань — вони можуть бути невірно витлумачені.

ЛЕВ. Робіть тільки те, що дійсно потрібно особисто вам. Можливе несподіване вирішення психологічних і фінансових проблем. У вихідні можете потрапити на зустріч, яка допоможе змінити ваш погляд на ситуацію, яка створилася. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

ДІВА. Найближчі дні варто присвятити інтенсивній роботі. Тиждень буде насичений досить значимими подіями як на роботі, так і в особистому житті. Будьте обережні з документами та з кредитними картками. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

ТЕРЕЗИ. Зненацька можуть виникнути нові перспективи в особистому житті. Постарайтеся не відмовляти друзям, якщо, звичайно, у ваших силах допомогти. А от поганий настрій краще приховати, щоб уникнути непотрібних проблем. У вихідні ймовірний приємний відпочинок із коханою людиною. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

Читайте також: Історія для душі: «Сльоза ненародженого ангела».

СКОРПІОН. Ви багато чого можете повернути на свою користь. Усе зараз залежить тільки від ваших зусиль. Успіх гарантований — треба тільки відкинути все несуттєве й зосередитися на дійсно важливих справах. Проводьте більше часу з родиною. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

СТРІЛЕЦЬ. Будьте обережні з інформацією та утримуйтеся від висловлювань — вони можуть бути невірно витлумачені. Затіваючи нові справи, обирайте абсолютно надійних партнерів. На людей, яких не дуже добре знаєте, розраховувати не варто. У вихідні ймовірний незначний збій у ваших планах. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

КОЗЕРІГ. Якщо у вас з’явилися нові оригінальні ідеї — втілюйте їх у життя. Вдалий час для ділових поїздок та підписання угод. Можливі несподівані зустрічі з людьми з вашого минулого. Постарайтеся більше часу проводити з родиною, бажано за містом. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

ВОДОЛІЙ. Постарайтеся не бути надто егоцентричними — навколо вас теж багато ранимих людей. Будьте коректними у спілкуванні з ними. В особистому житті є небезпека наступити на ті ж граблі. Краще відразу сказати, що вас не влаштовує в партнерові. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

РИБИ. Вам потрібно розібратися в собі й поставити досяжні цілі. На роботі чи в особистому житті може з’явитися серйозний конкурент. Будьте завбачливі, інакше ваші позиції похитнуться. Перегляньте деякі свої принципи. У вихідні ймовірні приємні хвилювання. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

Telegram Channel