Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Льоня-Космос заявив, що оплачував повій для Кучми та Литвина

Видно, десь за кордоном, де зараз живе Черновецький, йому стало сумно, то він почав згадувати про старі «подвиги». Чи вигадувати.

Фото із сайту obozrevatel.com.

Льоня-Космос заявив, що оплачував повій для Кучми та Литвина

Колишній мер Києва Леонід Черновецький стверджує, що в 1990–х роках він одного разу оплатив проституток для вищого керівництва країни

За його словами, такими послугами за його рахунок скористалися тодішні глава держави України Леонід Кучма, очільник МВС Юрій Кравченко, нардеп Володимир Литвин та Іван Плющ, який був спікером Верховної Ради. По допомогу до ексмера тоді звернувся перший заступник міністра, якому і доручили знайти для політиків «дівчат». «Знаю тих, хто на вокзалі блукає, але вони цих не хочуть, їм потрібні порядні дівчатка», — так нібито говорив чиновник.

Реклама Google

За словами Черновецького, заступник міністра не знав, що йому робити, а сам він був знайомий з однією колишньою повією, разом із нею ходив до церкви. Тому ексголова столиці, який тоді був банкіром, вирішив зателефонувати їй.

Політики нібито «просто знущалися з цих жінок», за що вона і захотіла більший гонорар.

Жінка погодилася йому допомогти, відправила до компанії високопосадовців «порядних жінок» і сама поїхала з ними. Наступного дня вона прийшла до Черновецького і зажадала, щоб він доплатив їй «за кожну з дівчаток» по дві тисячі доларів, інакше її «не поважатимуть».

За словами колишньої повії, політики нібито «просто знущалися з цих жінок», за що вона і захотіла більший гонорар. «Віддав я ці гроші, і більше ніколи вона зі мною не розмовляла, я їй не телефонував», — сказав Черновецький.

Василь КІТ.

Telegram Channel