Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Мій тато лежить у морзі тому,  що 16–річний хлопець  відчуває свою безкарність»

Цікаво, винуватець смертельної ДТП і досі вважає, що бакси допоможуть йому викрутитись?

Фото із сайту youtube.com.

«Мій тато лежить у морзі тому, що 16–річний хлопець відчуває свою безкарність»

Найрезонансніші події в Україні та світі очима наших журналістів

Неповнолітній мажор поїхав на червоне світло і вбив людину

А раніше хлопець відбувся умовним строком та штрафом за… чотири постріли жінці в обличчя!

Смертельна аварія сталася у Харкові. Там 16–літній Микола Харківський розігнав свій автомобіль «Інфініті» до майже 200 кілометрів за годину, поїхав на червоне світло світлофора і врізався у «Шевроле», 58–річний водій якого загинув на місці. Микола отримав лише незначні подряпини на голові. Троє пасажирів його авто травмувались важче, ніж він, але їхньому життю нічого не загрожує.

Неповнолітній зухвалець — син підприємця, який торгує м’ясом. У мережі показали відео, зняте в салоні автомобіля Infiniti за лічені хвилини до кривавої ДТП. Підліток, який, до речі, їздив без прав, під схвальні репліки друзів коментує швидкість, з якою рухається вулицями мегаполіса, — називає і 180 кілометрів за годину, і 200… Харківські ЗМІ роздобули листування цього хлопця, де він вихваляється тим, що постійно порушує правила і вже розбив кілька авто. «Та пох#й на ті права. Все вирішують 100–200 баксів», — пише він.

Два роки тому Микола, якому тоді було 14, випустив 4 кулі із травматичного пістолета жінці, котра заступилась за свою доньку. Потерпіла, яка перенесла кілька операцій і до кінця життя ходитиме із пластиною у черепі, просила в суду стягнути з нападника 250 тисяч гривень, але суддя Янцовська Т. М. присудила лише… 15 тисяч.

Тож зараз донька загиблого в аварії чоловіка звернулась до громадськості із закликом не мовчати, щоб цього разу не дати спустити резонансну справу на гальмах. «Мій тато лежить тут тільки тому, що 16–річний хлопець вирішив покатати своїх друзів», — констатує дочка загиблого.

 

Ексгравець київського «Динамо» виграв вибори у кандидата партії Саакашвілі

Колишнього футболіста «Мілана» та «Динамо», чинного мера Тбілісі Каху Каладзе (на фото) обрали на другий термін

 

 Він представляє правлячу партію «Грузинська мрія». Однак після перемоги заявив, що буде «мером усіх жителів цього міста, захисником інтересів Тбілісі та Грузії». «Упевнений, що цими виборами ми остаточно завершимо у грузинській політиці деструкцію, ворожнечу між собою, ненависть і прагнення реваншу», — сказав Каладзе.

Відомий у минулому футболіст Каха Каладзе є мером Тбілісі з 13 листопада 2017 року. За даними ЦВК Грузії, у другому турі виборів столичного голови він отримав 55,6% голосів виборців. Кандидат від створеної Міхеілом Саакашвілі опозиційної партії «Єдиний націо­нальний рух» Ніканор Мелія набрав 44,5%.

Грузинська опозиція не визнає підсумків другого туру місцевих виборів, вважаючи, що влада сфальсифікувала їх.

 

На Закарпатті завагітніла 11-літня дівчинка

Мати школярки каже, що всю відповідальність за виховання немовляти візьме на себе

«У нас в родині — троє дітей, Біанка сама вирішила народжувати. Наша родина працювала в Київській області на одному зі сміттєзвалищ, там дочка познайомилась із хлопцем, який і є батьком дитини. Хто він і як його звати, ми не знаємо. Але має народитися хлопчик, Олександр», — розповідає жінка, яка має ромське походження.

Медики кажуть, що вагітність дівчинки проходить спокійно. Через вік у неї ще не сформувалася тазово–м’язова система, тому породіллі робитимуть кесарів розтин. Дитина стане матір’ю наприкінці листопада або в перших числах грудня.

Тим часом поліція за фактом вагітності 11–річної дівчинки розпочала кримінальне провадження за статтею про зґвалтування.

 

Зеленський не хоче забороняти гастролі російських артистів в Україні

У Президента оприлюднили відповідь на петицію, автором якої є відомий телеведучий Ігор Кондратюк

Володимире Олександровичу, Кондратюк діло пропонує,  не бійтесь образити своїх друзів–артистів у Москві!
Володимире Олександровичу, Кондратюк діло пропонує, не бійтесь образити своїх друзів–артистів у Москві!

 У своєму зверенні Кондратюк просить повністю заборонити гастролі та концерти виконавців, які мають громадянство РФ, до остаточного припинення війни на Донбасі та повернення Криму. Ведучий запропонував дозволити виступи лише тих російських артистів, які відкрито підтримали Україну. Однак глава держави відмовив. Він відповів, що в чинному законодавстві вже передбачено механізми для контролю та обмеження виступів громадян РФ.

Жаль, бо пропозиція шоумена є доволі резонною — замість так званих «чорних» списків скласти «білі». Лише якщо російський артист голосно заявляє, що не визнає окупації Криму та Добасу, тоді може виступати в Україні. В іншому разі — ні ногою до нас. І ніякі виправдання на зразок «артисти поза політикою» не проходять.

Але що хотіти від Зеленського, якщо його партнери по кінобізнесу і досі співпрацюють з Росією?

 

Український лікар підписав 44 направлення на непотрібну ампутацію в Ємені

Ці операції фінансувалися урядовою агенцією допомоги Саудівської Аравії по 4 тисячі доларів за пацієнта

Про це йдеться у розслідуванні арабських та українських журналістів. Репортери з’ясували, що цей лікар міг не мати відповідної для таких операцій кваліфікації. Зокрема, маленьким дітям та іншим постраждалим під час війни в Ємені з 2016–го по 2018 рік робили непотрібні ампутації в трьох приватних лікарнях, які фінансувалися урядовою агенцією допомоги Саудівської Аравії KSrelief. У багатьох випадках кінцівки можна було врятувати, але через брак кваліфікації і бажання заробити лікарі просто відрізали руки та ноги людям. Розслідування виявило щонайменше 44 такі медичні висновки, підписані лікарем з України.

Журналісти намагалися сконтактувати з цим медиком через членів сім’ї в його рідному місті на сході України, але спроби отримати коментарі виявилися марними. Бо має що приховувати?

Читайте також: На зведенні казарм для військових вкрали 20 мільйонів гривень.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel