Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Мешканка Ковельщини пересвідчилася: після хмільного застілля краще йти пішки

Кермо вимагає тверезого розуму.

Фото veskr.com.ua. (Фото ілюстративне.)

Мешканка Ковельщини пересвідчилася: після хмільного застілля краще йти пішки

У цьому переконалася волинянка, яка спричинила серйозну ДТП, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. Як повідомляє видання «Конкурент», нещодавно Ковельський міськрайонний суд призначив їй покарання

Напередодні свят ця історія повинна стати уроком для всіх, хто сідає за кермо нетверезим. Нагадаємо, 8 березня цього року о 18.50 захмеліла водійка технічно справного автомобіля марки Ford Fusion між селами Білашів та Любитів Ковельського району не впоралася з керуванням та врізалася в дерево. Внаслідок зіткнення автомобіль перекинувся, а двоє пасажирок, які перебували у салоні, отримали значні травми.

 Захмеліла водійка технічно справного автомобіля марки Ford Fusion між селами Білашів та Любитів Ковельського району не впоралася з керуванням та врізалася в дерево. 

Жінка свою провину визнала повністю, просила суворо не карати. Потерпілі не мали претензій до обвинуваченої. Дослідивши всі обставини справи, суд призначив їй покарання у вигляді 4 років позбавлення волі умовно з іспитовим строком 2 роки.

Окрім цього, жінці доведеться сплатити покаліченим пасажиркам майже 76 тисяч гривень компенсації за лікування. Про засуджену відомо, що вона уродженка села Любитів Ковельського району, має вищу освіту, розлучена, працює, раніше не судима.

Іван ПЕТРУК

Читайте також: Горді троянди і ніжні тюльпани… чекають вироку суду


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel