Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Інна Богословська потрапила до клініки: хотіла покінчити із життям

У політику пані Богословська наразі не збирається повертатись. Після пережитого хоче знайти себе як людина, яка допомагає іншим у досягненні професійних та особистих цілей.

Фото із сайту pravda.if.ua.

Інна Богословська потрапила до клініки: хотіла покінчити із життям

Політикиня написала на своїй сторінці у фейсбуці, що дала перше інтерв’ю за три роки — відколи пішла з політики

«Я почала новий етап життя, і мені хочеться поділитися з тим, кому це потрібно і цікаво, своїм досвідом. Насамперед досвідом збереження енергії та кохання, незважаючи на будь–які випробування», — написала вона. В інтерв’ю з журналістами «Життя відомих людей» (ЖВЛ) колишня політикиня зізналася, що після поразки на президентських виборах у 2019 році намагалася вчинити самогубство. «Я перестала брати телефони, не погоджувалася на жодне інтерв’ю. Декілька місяців взагалі не слухала новини. Пішла з політики, я опинилася у дуже складному фінансовому становищі. Я купила будинок під Києвом у кредит, не розуміючи, як розплачуватимуся. Не знала, чи можу заробляти. І мені 60!» — розповіла вона.

За словами Богословської, напередодні ювілею, який вона відзначала у серпні 2020 року, у неї з’явилися думки про самогубство: «Вийшла з машини, а повз мене три ряди їдуть. Я годину боролася з диким бажанням стрибнути під ці машини».

За словами Богословської, напередодні ювілею, який вона відзначала у серпні 2020 року, у неї з’явилися думки про самогубство: «Вийшла з машини, а повз мене три ряди їдуть. Я годину боролася з диким бажанням стрибнути під ці машини. І це було досить серйозно. Заспокоїтися змогла лише у лікарні. Три дні провела в клініці і вийшла звідти з думкою, що попереду ще багато цікавого».

А на ювілей їй подарували стрибок з парашутом, рік вона відкладала сертифікат убік, але у 60 з хвостиком все ж таки наважилася. Приземлилася і подумала: «Мені не було страшно жодної секунди!» — поділилася враженнями Богословська.

Лія ЛІС.

Читайте також:Дивні «самогубства» на західному кордоні: що розповідають родичі українських військових


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel