Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Хто такі корисні ідіоти  і куди поділися «антиваксери»  під час війни?

Противники вакцин тепер стали експертами у воєнних питаннях.

Фото з ресурсу загарбників.

Хто такі корисні ідіоти і куди поділися «антиваксери» під час війни?

Як і багато відважних співвітчизників, пішли захищати свою землю? Безумовно! Значна частина зараз б’є окупанта, бо в окопі не питають про ковід-сертифікати. Але, звісно, не всі. Збройні сили та тероборона налічують сотні тисяч українців та українок, а нас – десятки мільйонів

Нагадаю, що значна частина представників суспільства без елементарних знань біології, медицини і відповідно вірусології протягом тривалого часу заявляла: «Побачите, які болячки повилазять за рік після того уколу» або «Вони просто хочуть винищити українську націю». Врешті, риторика була схожа на ту, якою окупанти пояснюють нині «наявність» в Україні біолабораторій, де бойових гусей вчать інфікувати слов’ян небезпечними вірусами.

То що роблять ці борці зі щепленнями? Мовчать, адже не розбираються ні у військовій справі, ні в дипломатії, ні в політиці? Так, а коли це когось стримувало? Вони пишуть, що білоруси вже під Ковелем, а Луцьк рівно о 22.00 будуть бомбити, бо це сказав родич із СБУ.

Звісно, таке роздмухування паніки шкідливе, але не критичне. Гірше значно, коли наші співвітчизники підіграють російським фашистам, розхитуючи суспільство. Я переконаний, що упц (та, що підпорядкована московському патріархату, який благословляє війну проти України) була ефективним постачальником ворожих агентів на територію нашої держави. Втім, про це знає СБУ, і ми вже бачимо приклади затримання диверсантів в рясах.

Усі новини російсько-української війни – тут. 

А от заклики палити церкви мп, в’язати тамтешніх священників, що активно поширюють корисні ідіоти, безумовно, небезпечні для нашої держави.

А от заклики палити церкви мп, в’язати тамтешніх священників, що активно поширюють корисні ідіоти, безумовно, небезпечні для нашої держави.

«Миролюбиві» релігії мають дивовижну здатність провокувати жорстокі кровопролитні конфлікти, й тому росія активно цим користується, сподіваючись, що українці в тилу почнуть розбивати одне одному голови хоругвами.

Реклама Google

Є й інша інформаційна бомба, що мені здається ще більш небезпечною. Мова. Щодо цього питання український народ начебто досягнув певного компромісу. Діє закон, який зобов’язує всіх у державних структурах, ЗМІ та сфері обслуговування послуговуватися державною мовою. У побуті в багатьох містах люди досі спілкуються російською, але їхні діти навчаються українською, а відповідно процес українізації — незворотний.

Коли ж у ці русифіковані міста прийшла сучасна орда, місцеві жителі її не зустрічали хлібом та сіллю, а чинили несамовитий опір. Чимало з них втратили все, чого досягнули протягом життя: майно, житло, роботу, а часто й близьких людей. Збентежені, нажахані, вони приїжджають на Захід своєї держави і чують: «Або говори українською, або вертайся туди, звідки приїхав».

Такий меседж поширюють сотні, якщо не тисячі, наших з вами земляків. Вважаєте, він зараз доречний? А ще серед мільйонів біженців, звісно, є сотні відвертих негідників – така особливість людства, але не варто виділяти їх й ототожнювати з усіма українцями, яких вигнала з дому війна.

Останні новини війни: 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel