Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Примхлива квітнева погода не зупинить опору українців

Весна і Україна переможуть!

Фото із сайту obozrevatel.com.

Примхлива квітнева погода не зупинить опору українців

Найближчими днями на Волині буде сиро та похмуро. До того ж синоптики попереджають про сильні пориви вітру. Надіємось, така погода сприятиме у боях нашим захисникам й докучатиме ворогу

За прогнозами українських синоптиків, 7 квітня буде хмарно, без опадів. Вітер південно-західний, 9–10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – до 8 градусів тепла, вдень – плюс 14. За багаторічними спостереженнями, найтепліше цього дня було у 1961-му – плюс 24,2, а найхолодніше – 1978-го – мінус 3 градуси.

8-го – хмарно. Весь день йтиме дощ, який припиниться ввечері. Вітер західний, 9–10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 8 градусів тепла, удень – 9.

9-го збережеться хмарна погода. Дощитиме і вдень, і вночі. Вітер західний, 5–10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 4–6 градусів вище нуля, вдень – плюс 9.

7 квітня буде хмарно, без опадів. Вітер південно-західний, 9–10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – до 8 градусів тепла, вдень – плюс 14. 

У Рівному 7 квітня весь день погода буде похмурою, але без опадів. Температура повітря вночі – 6 градусів тепла, удень – 16.

8-го вранці йтиме дощ, який закінчиться до кінця дня. Температура повітря вночі – до 7 градусів тепла, вдень – 10–12.

9-го у Рівному буде хмарно, дощитиме весь день. Температура повітря вночі – 5–8 градусів тепла, удень – 16.

Читайте також: Де у Луцьку не буде світла 7 квітня.

Telegram Channel