Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
«Толік, я бажаю, щоб усі наші діти,  які гинуть у цій війні,  снилися тобі до кінця днів!»

Прессекретар Віталій Юрченко (ліворуч) розповів багато цікавої і сенсаційної інформації про свого колишнього шефа.

Фото із сайту football24.ua.

«Толік, я бажаю, щоб усі наші діти, які гинуть у цій війні, снилися тобі до кінця днів!»

Вся правда про футболіста Тимощука: хизувався контактами з фсб, перевіз майно до росії, грав за російську православну церкву

Контрольно–дисциплінарний комітет Української асоціації футболу позбавив ексгравця національної збірної Анатолія Тимощука, а нині асистента головного тренера фінансованого «Газпромом» російського клубу «Зеніт» із Санкт–Петербурга усіх здобутих титулів у складі донецького «Шахтаря», ліцензії тренера та відлучив від вітчизняного футболу довічно. Луцька міська рада анулювала звання «Почесний громадянин міста Луцька» найзірковішому волинському спортсмену – саме у 43–й день його народження…

Але інформація, яку оприлюднив у мережі його експрессекретар і менеджер Віталій Юрченко, проливає багато світла на темне питання, чому Анатолій Тимощук – колишній патріот, який навіть після тріумфу мюнхенської «Баварії» в Лізі чемпіонів позував на камери з синьо-жовтим прапором, – ніяк не реагує на жорстоке вторгнення путінської орди в Україну…

«Цей документ (мова йде про оприлюднену в мережі нібито заяву Анатолія Тимощука про співпрацю з фсб росії. – Авт.) було відправлено після перших публічних виступів його колишньої дружини Надії (Надя Навроцька — перша дружина Анатолія, яка народила йому двох доньок. – Ред.). Дуже цікава справа. Якийсь час я консультувався з провідними українськими журналістами, чи це варто публікувати. У мене був власний аналіз усіх подій, – написав Віталій Юрченко. – Є багато прямих і непрямих підтверджень та доказів. Наприклад, усі водії, які обслуговували Тимощука у Санкт-Петербурзі, були працівниками місцевого ОМОНу. Він мав багато особистих контактів як із представниками політичних еліт росії, так і з силовими відомствами.

Якщо його зупиняла поліція, йде «дзвінок другові» – і всі відпускали. Останнім часом він цим дуже вихвалявся і навіть спеціально порушував правила водіння. Тимощук товаришує, наприклад, із сином Боярського, який зараз відключає росіян від Instagram, Facebook, усіх соцмереж.

У нього були особисті контакти з Умновим, помічником міністра мвс росії, Міллером і Медведєвим з «Газпрому». В останні роки активно співпрацював з рпц, навіть став гравцем їхньої команди. Пізніше виявилося, що адвокати у його справі належать до партії «Єдина росія».

Про контакти з фсб він говорив особисто — і не лише мені, а й друзям. Хизувався.

Було багато інших фактів особистих контактів з відвертими зрадниками та ворогами України, як Мармазов, наприклад. Тобто потихеньку складаються всі пазли. Про контакти з фсб він говорив особисто – і не лише мені, а й друзям. Хизувався.

Прессекретар Віталій Юрченко (ліворуч) розповів багато цікавої і сенсаційної інформації  про свого колишнього шефа.
Прессекретар Віталій Юрченко (ліворуч) розповів багато цікавої і сенсаційної інформації про свого колишнього шефа. Фотоколаж  football24.ua.

 Але, з іншого боку, можу сказати, що після великих перемог «Зеніта» та успіхів збірної України Тимощук мав високий рейтинг серед українських спортсменів. Він мав унікальну ситуацію, адже народився на заході України, але мав повагу і на сході.

Багато українських політиків з ним контактували – аж до президентів. Принаймні з останніми трьома він точно був знайомий особисто. Витік інформації міг бути спровокований навіть жінкою, яка живе з Тимощуком (це російська художниця Анастасія Клімова, з якою в екслучанина також народилися дві дочки. – Ред.).

Щоб уникнути поділу майна під час розлучення з Надією, він усі статки перевів у росію з різних куточків світу і зробив цю жінку бенефіціаром. Вони не одружені, тому це не майно, набуте під час спільного життя.

Отже, їй вигідно його «злити», щоб стати повним бенефіціаром всього статку. До речі, приватно чи публічно інформацію про співпрацю з росією він не спростовував…»

P. S. Батько Анатолія Тимощука – Олександр Тимощук – проживає в Луцьку і записався в загін тероборони.

Батько Анатолія Тимощука – Олександр Тимощук – проживає в Луцьку і записався в загін тероборони.

Пряма мова

Надія НАВРОЦЬКА, ексдружина Анатолія Тимощука, яка народила футболісту двох доньок, написала емоційний пост у фейсбуці та проілюструвала його знімками з тілами загиблих у війні росії з Україною:

«Толік, подивись, це все наші українські діти!!! Це такі ж самі діти, як і твої українські діти! І вбивають їх щодня люди, яким ти зараз лижеш дупу. І вбиваєш цих дітей ти також разом з ними!

Щодня ти вбиваєш українських дітей! Коли жереш у ресторані по декілька разів на день і кормиш там своїх попів та шлюх! Коли розводиш там бізнеси і шаверми свої! Коли ти купуєш там свої шмотки і заправляєш свої машини! Ти щодня буквально сплачуєш податок упирям, котрі з твоїх грошей купують ракети, що знищують наших дітей!!!

Тож знай: я бажаю, як і кожна українська мати, щоб усі наші діти, які гинуть у цій війні, снилися тобі до кінця твоїх днів!»

Петро ПАС.

Читайте також у нас: «Біатлоніст Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «Мартен і Сімон Фуркади, йдіть нах#й»​».

Telegram Channel