Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Нехай розкажуть онукам про весілля в час війни

Зараз для подружжя найбільшою мрією є перемога над ворогом.

Фото з фейсбук-сторінки Катерини ШЕВЧЕНКО.

Нехай розкажуть онукам про весілля в час війни

Катерина Шевченко, обрана до Луцької районної ради від ВО «Свобода», у ці тривожні дні стала на весільний рушничок разом зі своїм коханим Михайлом Бончиком (обоє на фото)

Радісною звісткою Катерина в статусі дружини (вона тепер носитиме прізвище чоловіка) поділилася на фейсбук–сторінці. «Не так ми уявляли цю подію, але війна внесла свої корективи, та для любові немає перешкод. Разом і в горі, і в радості. Сьогодні ми офіційно — сім’я, рука в руці, завжди підтримуючи одне одного», – написала вона…

Наша телефонна розмова з Катериною почалася з того, що жінка на моє прохання розповіла про історію їхнього з Михайлом кохання. Хоч обоє мешкають у Ківерцях на Волині і в рідному місті ходили одними й тими ж вулицями, та в реальному житті доля їх не зводила. Познайомилися в інтернеті, що виявилося доленосним, як і для багатьох подружніх пар у наш час, котрі саме так знаходять друзів, зустрічаються й одружуються.

– Торік на початку жовтня, – пригадує Катерина, – почалося наше віртуальне спілкування. А менш як за місяць уже було перше побачення — Михайло запросив на каву…

Так хочеться, аби їхні діти народилися й росли під мирним небом!

Заочна симпатія, зацікавленість одне одним переросли у взаємні почуття, якими обоє дорожили. Новий 2022 рік вони зустрічали вже удвох. Загадували якісь мрії на майбутнє, але, як каже жінка, про одруження ще мови не було. Їхнє життя змінилося після 24 січня — того дня Михайло освідчився Катерині, запропонував їй руку й серце. Закохані вирішили жити разом. Винаймали квартиру в Луцьку. А весілля планували на осінь.

 

  Обговорювали, звичайно, яким воно буде, — традиційним українським чи в поєднанні із якимось сучасним стилем. Війна підкоректувала їхні плани.

Зараз для подружжя найбільшою мрією є перемога над ворогом.
Зараз для подружжя найбільшою мрією є перемога над ворогом.

 18 березня у колі рідних та друзів молодята зареєстрували шлюб у Ківерцівському відділі рацсу. Катерина була у вишиванці, Михайло – в камуфляжному одязі, адже він, як тільки почалося повномасштабне вторгнення росії в Україну, записався в територіальну оборону міста Ківерці. Хоч йому лише двадцять років, досвід військового має, оскільки служив за контрактом у Збройних силах України.

Реклама Google

Тепер подружжя живе у Ківерцях разом із батьком Михайла. Катерина після закінчення факультету міжнародних відносин ВНУ імені Лесі Українки працює у Волинській фондовій компанії, поєднуючи роботу з депутатством у Луцькій районній раді (до речі, обраницею стала у 19 років). Жінка вдячна долі, що послала їй такого чоловіка — чуйного, уважного, турботливого. Як і для всіх нас, зараз для подружжя найбільшою мрією є перемога над ворогом. Адже так хочеться, аби їхні діти народилися й росли під мирним небом!

Читайте також у нас: «Зеленський заплакав під час промови (Відео)​».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel