Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Наш «Джонсонюк» – батько  7 дітей – готовий і далі міняти підгузки!

Майже за Франком: «Тричі мені являлася любов...» У значенні — офіційно.

Фото із сайту bbc.com.

Наш «Джонсонюк» – батько 7 дітей – готовий і далі міняти підгузки!

Улюбленець мільйонів українців, прем’єр-міністр Великої Британії 58-річний Борис Джонсон і його 34-літня кохана Керрі, які офіційно стали подружжям у травні 2021-го, нарешті цими днями відгуляли своє весілля

Наречена прийшла в супердорогій сукні... за 30 доларів

Їхня скромна шлюбна церемонія на 30 гостей, дозволених «ковідним протоколом», відбулася 29 травня 2021 року, але гучну забаву через пандемію довелося відкласти. Зате тепер на велелюдне весілля запросили, за різними даними, від 150 до 200 осіб. Щоправда, відставка Бориса з поста прем’єра вплинула на їхній список, до якого не потрапили колишні соратники Джонсона Майкл Гоув, Ріші Сунак, Саджид Давид. Не було серед гостей й міністра закордонних справ Ліз Трасс, яка тепер веде боротьбу з ексміністром фінансів Ріші Сунаком за право очолити Консервативну партію та зайняти крісло прем’єр-міністра Британії.

Серед запрошених місцеві журналісти помітили батька та сестру Бориса – 81-річного Стенлі Джонсона та Рейчел Джонсон. Зі знаменитостей була австралійська актриса та співачка Холлі Веланс із чоловіком Ніком Кенді, будівельним магнатом.

Свято відбулося на території маєтку XVIII сторіччя Дейлсфорд-гаус. Для весілля обрали «сільську» тему – намети, сіно, діжки...

Фотографувати гостей можна було лише біля воріт особняка лорда Бамфорда. Всередину пресу не пустили. 

Подейкують, нинішня обраниця британського прем’єра грошей на вітер не кидає. Торік на укладання шлюбу прийшла в орендованій сукні, от і цього року вирішила від цієї традиції не відступати. На Керрі Саймондс було вбрання з італійського шовку від Savannah Miller. Сукні цього бренду, створеного сестрою акторки Сієнни Міллер, коштують кілька тисяч фунтів. Але дружина «Джонсонюка» взяла сукню напрокат на сайті Wardrobe HQ усього за 30 доларів (25 фунтів). 

Це перший шлюб для екозахисниці Керрі Саймондс і вже третій – для Бориса Джонсона.
Це перший шлюб для екозахисниці Керрі Саймондс і вже третій – для Бориса Джонсона.

Свято відбулося на території маєтку XVIII сторіччя Дейлсфорд-гаус – у графстві Ґлостершир. Належить маєток лордові Ентоні Бамфорду, одному зі спонсорів Консервативної партії. Судячи з фото, для весілля обрали «сільську» тему – намети, сіно, діжки... 

Серед напоїв, якими пригощали присутніх, вирізнявся коктейль «Негроні». Його готують на основі джину, червоного вермуту та кампарі. Керрі Джонсон любить «Негроні». Вочевидь, вона складала меню. Воно вийшло досить екзотичним: повільно приготовлене на ґратах барбекю, коржики тако, копчена ягнятина, південноафриканські ковбаски буреворс...

«Бути багатодітним батьком – складна робота, проте любов, яку отримуєш взамін, усе покриває»

Перший весільний танець 58-літній Борис і 34-річна Керрі танцювали під пісню «Sweet Caroline» Ніла Даймонда.  Познайомилися вони ще в 2012-му, але зустрічатися почали через шість років після розлучення Бориса. Це перший шлюб для екозахисниці Керрі Саймондс і вже третій – для Бориса Джонсона. 

 

У Бориса Джонсона вже є аж семеро дітей. Минулоріч 9 грудня Керрі народила коханому дівчинку. Це друга спільна дитина Бориса й Керрі, на момент шлюбної церемонії у травні 2021-го подружжя вже мало сина Вілфреда. 

Британський прем’єр не любить розкривати особисте життя, але торік у вересні все ж розповів, що у нього шестеро дітей (на той момент): четверо – від колишньої дружини Марини Вілер, позашлюбна дитина від мистецтвознавиці Гелен Макінтайр, і син у шлюбі з Керрі Саймондс. 

«Джонсонюк» зізнався, що «бути багатодітним батьком – складна робота, проте любов, яку отримуєш взамін, усе покриває». Також пан Борис додав, що за все життя поміняв своїм немовлятам чимало підгузків...

«Залізний Борис на фото зі своїми малюками – як добрий дідусь!»

У своїй нещодавній промові, в якій Борис Джонсон оголосив, що йде у відставку, він згадав і дружину: «Я хочу подякувати Керрі, моїм дітям і всій моїй родині, які так довго терпіли так багато». Політик висловив жаль з приводу того, що йому довелося піти у відставку, сказавши, як йому «сумно кинути найкращу роботу у світі, але це перерва».

«Тато — кульбабка, братик — кульбабка, і я — кульбабка»: знімки сімейної ідилії британського прем’єра облетіли всі світові ЗМІ.
«Тато — кульбабка, братик — кульбабка, і я — кульбабка»: знімки сімейної ідилії британського прем’єра облетіли всі світові ЗМІ.

Після виступу Керрі обняла чоловіка, а він узяв дочку на руки. Знімки сімейної ідилії британського прем’єра облетіли всі світові ЗМІ.

А буквально днями Борис Джонсон зворушив усіх фотознімком, як разом зі своїми молодшими дітьми – сином Вільфредом та дочкою Ромі – дивиться фінальний матч Чемпіонату Європи з футболу Англія – Німеччина. «Ми тут у захопленні від Левиць (неофіційна назва жіночої збірної з футболу). Англіє, вперед!» – написав Джонсон у своєму твітері. Цю гру судила українка Катерина Монзуль, і в ній британки здобули вікторію 2:1 та «золото».

Читайте також: Провідна газета Польщі назвала Залужного першим отаманом 

Реклама Google

Лія ЛІС

Telegram Channel