Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Фобії за знаками зодіаку: хто чого боїться найбільше

Не бійтеся, а краще налякайте свій страх!

Фото із сайту cdn.segodnya.ua.

Фобії за знаками зодіаку: хто чого боїться найбільше

Існує чимало речей, які наводять жах на людей, і багато в чому це залежить від того, під яким сузір’ям вони народилися

Овен (21 березня – 20 квітня)

Цей знак зодіаку є надзвичайно самовпевненим і впертим, однак він має свою слабкість. Овнам властивий страх замкнутих просторів – клаустрофобія. Їм легше піднятися на останній поверх багатоквартирного будинку сходами, ніж змусити себе зайти у ліфт.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Важко злякати Тельця моторошними розповідями про вампірів, примар і перевертнів. Проте якщо він раптом віч-на-віч зіткнеться із чимось містичним і загадковим, то може не на жарт сполошитися і зробити все, щоб якнайшвидше забути про цю подію.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Люди, що народилися під цим знаком, терпіти не можуть буденності, рутини та одноманітності. Але що справді лякає Близнюків, то це страх глибини та висоти. Навряд чи вони зможуть розплющити очі, стоячи на оглядовому майданчику.

Страхи багато в чому залежать від того, під яким сузір’ям народилася людина.

Рак (22 червня – 22 липня)

Цей знак зодіаку дуже сором’язливий, вразливий і часто замикається у собі. Така особливість характеру притягує фобію виступів перед публікою. Але головне, чого неймовірно боїться Рак, – це стати об’єктом глузувань.

Лев (23 липня – 21 серпня)

Лев звик бути в центрі уваги і повинен завжди чути лестощі та хвалебні промови на свою адресу. А ось припуститися помилки і втратити гідність у чиїхось очах – справжній крах для Лева.

Діва (22 серпня – 23 вересня)

У цих людей буває багато страхів, наприклад, вони бояться думки інших, особливо пліток і засудження, і дуже залежать від них. Але явний жах і огида переповнює представників цього знака при вигляді павуків – арахнофобія.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Терези, які вічно сумніваються і нерішучі, можуть мати безліч страхів, що стосуються різних сфер – від тварин до відчуттів. Це повністю відповідає їхній натурі. Але основний – це страх смерті.

Скорпіон (24 жовтня – 23 листопада)

Скорпіон, мабуть, той рідкісний знак, який фактично ніколи нічого не боїться. Він сам може спричинити страхи для оточуючих. Але навіть у нього є свої слабинки – Скорпіон боїться азартних ігор.

Стрілець (24 листопада – 22 грудня)

Цей знак зодіаку свято вірить у містику, тому його фобія цілком передбачувана і зрозуміла: він боїться нечистої сили та всіляких її проявів. Мабуть, у Вальпургієву ніч чи Хеловін Стрільцю краще відсидітися вдома і нікуди не висуватись.

Козеріг (23 грудня – 20 січня)

Козероги можуть похвалитися багатьма своїми страхами. Серед них часто трапляються закомплексовані особи, у яких розум переважає над почуттями. Однак представники цього знака найбільш схильні до прояву агорафобії – боязні великого скупчення людей.

Водолій (21 січня – 19 лютого) 

Водолій – творча і талановита особистість. Представники цього знака зодіаку дуже допитливі, у них чудово розвинена інтуїція та уява. На цьому тлі Водолію часто буває притаманний страх залишитися на самоті.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Риби часто бувають самодостатніми, замкнутими, мовчазними. З огляду на вразливий характер цього знака, їх часто переслідує страх покарання – мастигофобія, особливо якщо вони проходили через це в дитинстві.

Читайте також: Чи буде лютою зима: прогноз від синоптика.

Реклама Google

Telegram Channel