Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Коли дружина подала на розлучення, Сталлоне замалював її портрет  у себе на біцепсі зображенням... пса

Портрет дружини на біцепсі кінозірки замінило тату з його улюбленим собакою.

Волинь-нова

Коли дружина подала на розлучення, Сталлоне замалював її портрет  у себе на біцепсі зображенням... пса

Се ля ві Зіркова пара після 25 років шлюбу розпадається. Хоча ще у травні – на срібне весілля – розсипалися одне одному в освідченнях

Дружина Сильвестра Сталлоне, колишня фотомодель Дженніфер Флавін, після 25 років спільного життя подала на розлучення до окружного суду Палм-Біч (штат Флорида). Як стало відомо з матеріалів суду онлайн-виданню

А ще наприкінці весни засипали одне одного компліментами і твердили, що хочуть провести залишок своїх днів разом!
А ще наприкінці весни засипали одне одного компліментами і твердили, що хочуть провести залишок своїх днів разом!

 DailyMail.com, вона також звинувачує чоловіка в тому, що він приховав від неї спільно нажиті активи. Жінка надала пакет документів для суду ще 19 серпня, а також відписалася від чоловіка в Instagram. 

Флавін опублікувала в соцмережі фото з доньками і підписала: «Ці дівчатка – мій пріоритет! Усе інше не має значення. Нас четверо назавжди».
Флавін опублікувала в соцмережі фото з доньками і підписала: «Ці дівчатка – мій пріоритет! Усе інше не має значення. Нас четверо назавжди».

 Флавін хоче, аби їхній сімейний будинок у Палм-Біч залишився у власності її і дочок, повернути собі дівоче прізвище, а також щоб суд зобов’язав Сталлоне припинити тратити кошти із сімейного бюджету.

У Дженніфер та Сильвестра троє дітей – дочки Софія, Сістін та Скарлет.

«Я люблю свою сім’ю, і ми мирно та приватно вирішуємо свої особисті проблеми», – заявив актор виданню USA TODAY через свого представника.

У травні Сильвестр Сталлоне, якому 76 літ, і Дженніфер Флавін, яка на 22 роки молодша за нього, відсвяткували срібне весілля.

 Одна з бабусь Сталлоне, будучи єврейкою, народилася в Одесі, так що у актора є єврейсько-українське коріння.

«Вітаю зі щасливою 25-ю річницею мою чудову дружину, – писав тоді актор. – Бракує слів, щоб описати, що ця неймовірно самовіддана, терпляча жінка означала для нашого життя, і я лише хочу, аби ми так само прожили ще 25 літ! Дякую, люба!»

Флавін тоді теж не поскупилася на компліменти в соцмережах: «Вітаю нас із 25-ю річницею весілля! Дякую, що завжди змушуєш мене сміятися, любиш і захищаєш нашу прекрасну сім’ю! Наш шлюб із кожним роком стає все кращим! Я мрію провести залишок наших днів разом!» Втім, пізніше цей пост видалили.

Перший натяк на майбутні неприємності з’явився 10 серпня, коли Дженніфер опублікувала в інстаграмі фото з трьома дочками та підписом: «Ці дівчатка – ось мій пріоритет, ніщо інше не має значення. Нас четверо назавжди».

Сильвестр Сталлоне, як стверджує DailyMail.com, завдав удару у відповідь і зафарбував величезний портрет Дженніфер у себе на правому біцепсі зображенням давно померлого улюбленого пса Баткуса, з яким знімався у двох перших частинах «Роккі». 

До речі

Дженніфер Флавін та Сильвестр Сталлоне познайомилися у 1988 році. Пара одружилася 1997-го (для зірки бойовиків це був третій шлюб). Вони виховали трьох дочок: 20-річну Скарлет, 24-літню Сістін та 25-річну Софію. Крім того, у Сильвестра Сталлоне є син Серджіо Сталлоне від першого шлюбу з акторкою Сашою Зак, який страждає аутизмом. Старший син Сейдж помер у 2012-му напередодні свого весілля...

Цікаві факти про Сильвестра СТАЛЛОНЕ

Незважаючи на популярність першого «Роккі», Сталлоне розбагатів тільки після зйомок «Роккі-3» (1982), коли отримав за головну роль понад 10 мільйонів доларів.

 Одна з бабусь Сталлоне, будучи єврейкою, народилася в Одесі, так що у актора є єврейсько-українське коріння. Й італійське, зрозуміло – по татовій лінії, батьки якого приїхали в США в якості іммігрантів.

Фірмова крива усмішка Сталлоне – наслідок пошкоджених нервів на обличчі під час народження, коли пологи в мами приймав малодосвідчений лікар. Сильвестр тоді отримав частковий параліч губ, мови і підборіддя.

У юності він не відрізнявся зразковою поведінкою, за що був виключений із десяти різних шкіл.

До початку акторської кар’єри Сильвестр встиг багато ким попрацювати: і білетером, і прибиральником клітин у міському зоопарку, і двірником, і викидайлом, і навіть професійним картярем.

Уперше актор з’явився в кіно в 1970 році... в порнографічному фільмі «Італійський жеребець».

У 1976 році всього за декілька днів Сталлоне, закрившись у кімнаті без вікон, написав сценарій до фільму «Роккі», де зіграв головну роль. Стрічка була номінована на «Оскар», а сам актор набув всесвітньої популярності.

Сталлоне є шульгою, однак після багаторічних тренувань і правою рукою орудує теж дуже спритно.

Зірка бойовиків Сильвестр є прихильником англійського футбольного клубу «Евертон», колекціонує ножі і вже понад 50 років займається олійним живописом. 

Лія ЛІС.

Реклама Google

Telegram Channel