Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Жінку повісили за фразу «Скадовськ – це Україна»? (Фото)

Нелюди!

Фото Pixabay.

Жінку повісили за фразу «Скадовськ – це Україна»? (Фото)

Місцеві жителі тимчасово окупованого Скадовська Херсонської області розповіли, що поліцейські-колаборанти вбили 56-річну Тетяну Мудренко за патріотичну позицію

Цей жахливий факт підтверджує і сестра загиблої Наталія Чорна, розповіли в Медійній ініціативі за права людини. Водночас українські правоохоронні органи поки що не мають офіційного підтвердження цієї інформації.

ЗМІ пишуть, що 7 жовтня з власного подвір’я в окупованому Скадовську викрали 56-річну Тетяну Мудренко та її чоловіка – 60-річного Анатолія Орєхова. За інформацією очевидців, до них прийшли колишні співробітники української поліції, які співпрацюють з окупантами. За тиждень Наталії Чорній, яка є сестрою-близнючкою викраденої Тетяни, невідомі надіслали фотографію тіла сестри в морзі. Разом зі знімком подали висновок судмедексперта, в якому зазначено причину смерті – удушення.

Місцева жителька розповіла, що Тетяну поліцейські-колаборанти показово повісили перед будівлею суду.

Тетяна Мудренко разом із сестрою Наталею ходили на мітинги в окупованому місті, співали українські пісні та вимагали, щоб росіяни відпустили міського голову Олександра Яковлєва, якого взяли в полон. Сестри все фільмували на телефони та записували прямі ефіри в соцмережах.

Наталії через деякий час вдалося виїхати з окупації, а Тетяна разом із чоловіком залишилась у Скадовську. Згодом стало відомо про зникнення Тетяни. Її з чоловіком тримали в сізо.

Місцева жителька розповіла, що Тетяну поліцейські-колаборанти показово повісили перед будівлею суду. Люди кажуть, що причиною могла стати фраза «Скадовськ – це Україна», а в місцевій інтернет-спільноті писали, що в час, коли Тетяну та Анатолія тримали у відділку, там разом із колишніми українськими поліцейськими пиячив місцевий колаборант Утя. Він кричав: «Бий цих укропів!».

…Про долю чоловіка Тетяни Мудренко, Анатолія, не було жодної інформації одинадцять днів. 18 жовтня стало відомо, що його відпустили з полону і дозволили поховати дружину. 

Останні новини:

Тетяна Мудренко разом із сестрою Наталею ходили на мітинги в окупованому місті, співали українські пісні та вимагали, щоб росіяни відпустили міського голову Олександра Яковлєва.
Тетяна Мудренко разом із сестрою Наталею ходили на мітинги в окупованому місті, співали українські пісні та вимагали, щоб росіяни відпустили міського голову Олександра Яковлєва.

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel