Курси НБУ $ 39.36 € 42.40
«Помста – це страва, яку подають холодною»

Найкраща помста загарбникам - наша перемога у війні.

Фото: Генштаб ЗСУ.

«Помста – це страва, яку подають холодною»

Найяскравіші за тиждень думки і цитати

Юрій ГУДИМЕНКО, політик, активіст, молодший сержант ЗСУ, звернувся до військовослужбовців збройних сил республіки білорусь:

 

«Я не збираюся читати тобі лекції. Я не збираюся говорити про братство народів. Не маю бажання нагадувати, що ми між собою не воювали. Я зроблю все просто.
Ступите на нашу землю – здохнете.
Ви не воюєте десятиліттями. Ми воюємо з 2014 року. У вас застаріла зброя. У нас сучасні технології від країн НАТО. Вас штовхають у непотрібну війну на чужій землі, а ми захищаємо свою. У вас немає шансів. Жодного. Ти помреш тут, під селом, про яке ніколи не чув.
Приїдеш в Україну – помреш. А опинитися в полоні – твій єдиний шанс повернутися додому. Якщо ви цього не зробите, ви помрете.
Молодший сержант Гудименко доповідь закінчив». 

Олексій ДАНІЛОВ, секретар Ради національної безпеки та оборони, вважає, що найближчі місяці війни будуть одними з найважчих для українців:

«Буде важко, але нам треба пройти цей складний період. Він буде тривати десь місяць-півтора-два. Божевілля в голові цього гітлера сучасності поселилося і не хоче звідти виходити. Нам просто треба зараз це витримати».

Сергій ФУРСА, фінансист, блогер, застерігає від ударів у відповідь по цивільній інфраструктурі російських міст:

 

 «Такі удари по території росії матимуть лише одну мету – помсту. Погоджуюся, це приємно. Дуже хочеться помсти. Але тут треба згадати, що помста – це страва, яку подають холодною. І найкращою помстою буде перемога у війні. Найкраща помста – це українські Збройні сили викидають росіян геть із України, що призводить до колапсу імперії. І вони починають громадянську війну. Оце буде помста. І це буде дуже приємно».

Найкраща помста – це українські Збройні сили викидають росіян геть із України, що призводить до колапсу імперії. І вони починають громадянську війну.

Святослав ВАКАРЧУК, співак, побував на передовій, де відреагував на масові ракетні обстріли інфраструктури українських міст:

 

 «Тим нелюдам, що підло б’ють своїми ракетами по цивільних громадянах, українських містах, ми з хлопцями та дівчатами з 28-ї ОМБр імені Лицарів Зимового походу можемо сказати лише одне: ви вже програли. Ви нічого не можете протиставити нашим воїнам на полі бою і є банальними, найбільшими у світі на сьогодні терористами. Перемога — за нами».

Сергій ТАРАН, політолог, про масовий обстріл рашистами об’єктів інфраструктури України:

 

 «Ударами по інфраструктурі путін «переконує» українців, що з росією треба «домовлятися про мир». Це звучить дико. Крім ненависті та побажань смерті русні, жодних інших бажань в українців не з’являється.
Але в росії все міряють по собі. В країні вічної диктатури вірять, що сила автоматично породжує бажання коритися і лизати п’яти вождеві…
Сподіваючись, що холод і ракети змусять нас бути покірними, московити знову помиляються. Українці залишаться нескореними. Але стануть злішими».

Дмитро КУЛЕБА, міністр закордонних справ України, назвав брехнею заяви представників російської влади про нібито підготовку Україною вибуху «брудної бомби»:

 

 «Брехня росії про нібито плани України застосувати «брудну бомбу» настільки ж абсурдна, наскільки небезпечна… Росіяни часто звинувачують інших у тому, що планують самі. У нас немає жодних «брудних бомб» і ми не плануємо їх мати». 

Читайте також: «Готовий померти за Україну та справедливість»: британський військовий приїхав воювати.

Реклама Google

Telegram Channel