Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
Ніколи, чуєте,  ніколи не давайте їй шоколаду!

Волинь-нова

Ніколи, чуєте,  ніколи не давайте їй шоколаду!

Бо в ньому містяться речовини, які викликають ураження центральної нервової системи в цієї тварини, яку ми заховали

А кого саме ми зробили невідомим для всіх – ви можете ще й зараз самостійно відгадати, якщо уважно прочитаєте запитання, відповідь на яке оголосимо буквально через кілька речень.

«Гранатобуз із секретом-26»

Понад три тисячі років тому шумери, говорячи про долю, порівнювали її із твариною, яка змушує нас бігти за нею. Знаємо, що вона іноді важко переносить грозу. А кондитерські вироби, які виготовляються з використанням плодів какао, є для цих істот навіть отрутою.

Що за тварина захована у гранатобузі?

Сподіваюсь, що ви не одразу підглянули відповідь, а таки трохи знову потренували свою сіру речовину. Принаймні при світлі свічок можете тепер повторити це запитання для своїх найближчих, із ким перебуваєте в такій, на жаль, вимушеній обстановці без електроенергії... Ми ж далі процитуємо прислів’я древніх шумерів, які на початку ІІ тисячоліття до н.е. (!) доволі мудро казали: «Якщо ти постараєшся, тобі пощастить; якщо не докладеш зусиль – ти невдаха. Доля – це собака, який змушує нас бігти за ним». 

Цікаве порівняння. Також під час роздумів над запитанням про собак дізнався, чому часто наші песики бояться зливи. Виявляється, шум грози може викликати у вухах собаки… біль. Тому попіклуйтесь про братів наших менших, коли бачите, що на небі збираються важкенні хмари...

А слово-відповідь «Собака» ми отримали від 7 наших учасників. Проте, за умовами конкурсу, переможців має бути лише два. Тому ми знову вдалися до жеребкування. І завдяки воїну Олексію з передової на псевдо Пельмень (він по телефону вибирав цифри від 1 до 7) фортуна усміхнулась Миколі Шевчуку з волинського міста Нововолинськ і Анатолію Скальту зі Жмеринки Вінницької області. Від їхнього імені ми перекажемо по 100 гривень для наших доблесних Збройних сил. Ще раз низький уклін переможцям туру, а нам час шукати нових волонтерів.

«Гранатобуз із секретом-28»

Зважаючи на реалії, які нас чекають у найближчі місяців 5, сьогодні ми заховали двокореневе слово-предмет, який, попри величезні проблеми в містах і містечках майже для всіх європейців років так 80 тому, зовсім їх не відчував. Навпаки – «світився і пахнув». А все завдяки розпорядженню, яке дав духовний предок всяких «скабєєвих-кісельових-симоньян». Та й трохи раніше «таваріщ лєнін» бачив у ньому крутезну зброю...

Що за предмет захований у гранатобузі?

Слово-відповідь треба надіслати до 20 листопада (включно) на електронну адресу [email protected] або у вигляді sms-повідомлення на номер 0672829775, обов’язково вказати після слова-відповіді у дужках ще й своє ім’я і прізвище (наприклад: «Гранатомет» (Галина Гармата)). Цей номер і братиме участь у жеребкуванні при розіграші призових волонтерських 200 гривень (100 – від газети «Волинь» і 100 – від «Цікавої газети на вихідні»), якщо правильних відповідей буде більше, як одна. Ці кошти ми перекажемо на допомогу українській армії, зазначивши ваше ім’я як волонтера-благодійника. 

Смерть кривавому терористу путіну!

Грицько ГАРБУЗ

Читайте також: «Мені теж хочеться вдарити по путіну гранатобузом…»

Реклама Google

Telegram Channel