Курси НБУ $ 39.58 € 42.85
Наша Жанна д’Арк: українка кинула ювелірний бізнес  і стала… снайперкою

А тепер снайперка Євгенія Емеральд чекає на народження донечки.

Фото ТСН.

Наша Жанна д’Арк: українка кинула ювелірний бізнес і стала… снайперкою

Яскравим прикладом незламності та сміливості українських жінок стала Євгенія Емеральд з позивним Жанна д’Арк, яка служить у полку спеціального призначення НПУ «Сафарі»

Коли 24 лютого 2022 року розпочалася повномасштабна війна, жінка, не вагаючись, залишила ювелірний бізнес і вирушила захищати Батьківщину. 

Ще в дитинстві Євгенія чула багато розповідей від бабусі та дідуся, які брали участь у Другій світовій війні. Її нині покійний батько неодноразово застерігав доньку, що потрібно готуватися до війни з росією. Чоловік навіть скуповував продукти довготривалого зберігання, а ще мав удома запас зброї і патронів. Тому недивно, що маленькій Євгенії на свята дарували військову форму замість ляльок.

Її нині покійний батько неодноразово застерігав доньку, що потрібно готуватися до війни з росією.

Студенткою дівчина закінчила й військову кафедру. Захоплювалася зброєю. Тому колекціонувала різні її види та займалася відточуванням майстерності в тирі. 2014-го, коли на Сході почалася війна, Емеральд дуже хотіла їхати на Донеччину, однак її не прийняли. Тоді маленькій донечці Євгенії не було й двох років.

Наразі Жанна д’Арк – офіцерка, молодша лейтенантка. Однак від середини вересня жінка перейшла в тиловий фронт. А все тому, що снайперка Євгенія Емеральд вагітна. 14 жовтня 2022 року вона вийшла заміж за коханого чоловіка Євгена, з яким познайомилася на війні. Перші місяці захисниця приховувала свій стан від нього та своїх побратимів. А нещодавно стало відомо, що Євгенія та Євген чекають на дівчинку.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel