Курси НБУ $ 39.58 € 42.85
Чого бояться  у стосунках  знаки зодіаку

Швиденько перевірте!

Фотоколаж із сайту today.ua.

Чого бояться у стосунках знаки зодіаку

Страхи та хвилювання – невід’ємна частина нашого життя: ми переживаємо за себе і рідних, за роботу, статус, здійснення власних планів. А коли у нашому житті з’являється кохана людина, тривог стає ще більше. Ось тільки ми зовсім не поспішаємо ділитися переживаннями з другою половинкою – боїмося здатися слабкими і недовірливими

 

 

 Овен

(21. 03. — 20. 04.)
Овен – рішуча та діяльна натура. І партнер йому необхідний не менш активний. Овен дуже боїться, що супутник не виправдає надій, перестане розвиватися і сяде йому на плечі. Представник цього знака не боїться відповідальності, та й ношу у вигляді коханої людини понесе з легкістю. Просто Овну хочеться бачити поряд не просто обранця, а й ділову особистість, з якою можна і порадитися, і позмагатися.

 

 Телець

(21. 04. — 20. 05.)
Телець вічно сумнівається у своїх силах, боїться, що колись дасть слабинку, а партнер цим скористається. Цій людині ніяково від думки, що вона може не проявити себе як чоловік (дружина) або як батько. Такі страхи сіють хаос у голові представника цього знака. Тут багато залежить від підтримки партнера: якщо дати Тельцю відчути, що в нього вірять, у нього виростуть крила.

 

 Близнюки

(21. 05. — 21. 06.)
Кожен, хто близько спілкувався з Близнюком, знає, як непросто він впускає у свій світ сторонніх. Все це – через страх зради. Близнюк боїться, що, розкрившись і оголивши душу, може отримати удар у спину, тож не поспішає зближуватися з людиною, якій не довіряє. І навіть проживши з партнером досить довго, він періодично перевірятиме кохану людину і намагатиметься зловити на брехні.

Рак

(22. 06. — 22. 07.)
Представники цього знака часто сумніваються в собі, бояться розчарувати кохану людину, хвилюються, що вона знайде когось кращого. Дивно, але навіть коли партнер запевняє Рака у своїх щирих почуттях, той не лише не заспокоюється, а й починає ще більше переживати. Тут можна порадити одне: словами та вчинками постійно вселяти у нього впевненість і доводити: ваш союз міцний і непорушний.

Лев 

(23. 07. — 23. 08.)
Це самодостатня особистість, яка нікого й нічого не боїться. Хіба що Лева, любителя слави і дифірамбів, лякає те, що ним перестануть захоплюватися. Йому необхідно постійно бачити це в очах партнера, і він докладає для цього чимало зусиль. Та страх втратити обожнювання лякає Лева. Щоправда, досвід показує, що зазвичай такі побоювання не виправдані, а партнер готовий йому аплодувати.

Діва

(24. 08. — 23. 09.)
Починаючи стосунки, представник цього знака побоюється, що обранець не прийме його правил. Діви живуть за суворо встановленими нормами і намагаються бути у всьому ідеальними. Партнер же може розцінити рамки та обмеження, які встановлює Діва, як спробу контролю над ним. До речі, страхи ці небезпідставні, бо не кожна людина здатна прийняти спосіб життя, який сповідує вимоглива Діва.

До речі, страхи ці небезпідставні, бо не кожна людина здатна прийняти спосіб життя, який сповідує вимоглива Діва.

Терези

(24. 09. — 23. 10.)
Вони вічно вагаються, а коли поряд з’являється кохана людина, їх починає взагалі «кидати» з боку в бік. Ці особи впевнені, що гідні стати главою сім’ї, але водночас страшенно бояться, що не впораються з такою ношею. Та, не наважуючись зізнатися у цих страхах партнеру, діють необачно, помиляються. Вирішити проблему може відверта розмова зі своєю половинкою, але знову ж на заваді – нерішучість Терезів.

Скорпіон

(24.  10. — 22. 11.)
Страшенно ревниві Скорпіони в глибині душі надзвичайно бояться, що партнер перестане захоплюватися ними і знайде собі найкращу партію. Зрада – для них катастрофа, тому з перших днів знайомства вони починають контролювати кожен крок обранця. І справа тут не тільки і не стільки у щирих почуттях самого Скорпіона. Просто невірність коханої людини зачіпає його самолюбство, а розголос про це серед друзів і знайомих стане для честолюбивого Скорпіона ганьбою.

Стрілець

(23. 11. — 21. 12.)
Волелюбний Стрілець побоюється, що обранець обмежуватиме його свободу. Певно, саме тому Стрільці не поспішають пов’язувати себе узами шлюбу. Коли ж створюють сім’ю, з перших днів встановлюють правила, які дають їм можливість відпочивати від сім’ї. Партнерам варто відверто обговорити таку поведінку, щоб уникнути сварок і скандалів з приводу свободи та взаємної довіри.

Козеріг

(22. 12. — 20. 01.)
Ключове значення у житті представників цього знака має фінансова забезпеченість. Вони витрачають весь час на заробляння грошей і накопичення, а завівши стосунки, побоюються, що партнер привласнить капітал. Деякі Козероги для подолання цих страхів укладають шлюбний контракт. Однак у нас це вважається проявом меркантильності, тож Козероги продовжують хвилюватися і «чахнути над златом».

Водолій

(21. 01. — 20. 02.)
Мозок Водолія постійно працює, видаючи на-гора нові ідеї, винаходи, талановиті твори. Люди цього знака мають величезний потенціал і намагаються його розкрити. У стосунках Водолії побоюються, що партнер не оцінить їхніх талантів. Страх не заслужити визнання і похвали може серйозно вплинути на їхню психіку, тож варто бути делікатнішим та ніжнішим зі своїм Водолієм.

Риби

(21. 02. — 20. 03.)
Це особи неоднозначні. Вони живуть ніби у двох паралельних світах: реальному та власному світі фантазій. У взаєминах із людиною, яка сподобалася, Риби побоюються, що їх не зрозуміють, не оцінять. Крім того, їх хвилює, що сильніший партнер придушить їхню волю і повністю підкорить собі. Щоб подолати ці страхи, з Рибами потрібно частіше спілкуватися віч-на-віч, розкриваючи душу одне одному.

За матеріалами molbuk.ua, 1plus1.ua, tsn.ua.

Читайте також на volyn.com.ua: «Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний має свою головнокомандувачку».

Реклама Google

Telegram Channel