Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний має свою головнокомандувачку

Так усміхатися можуть лише щасливі люди, які живуть у любові.

Фото із сайту ukr.net.

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний має свою головнокомандувачку

Про особисте життя генерала журналістам поки що так і не вдалося розпитати. Але з окремих джерел відомо, хто ж вона, його дружина — Олена Залужна. А про стосунки в їхній сім’ї промовисто свідчать світлини, які час від часу розміщує чоловік: на них він завжди ніжно обіймає свою кохану

Наш перший краш і надія українців

Слово «краш», про яке ми дізналися недавно, — англійське сленгове crush, тобто людина, яка тобі дуже подобається, об’єкт твого вподобання. За час повномасштабної війни наш жіночий краш — це всі чоловіки України, які мужньо працюють на Перемогу України у війську, у владі, в бізнесі, у мистецтві, в дипломатії — всюди. І серед них, ясна річ, той, хто робить усе, аби українські Збройні сили не просто боронили рідну землю, а й ішли в контрнаступ і проганяли рашистів з України. Точніше, робить це офіційно з липня минулого року, коли був призначений Головнокомандувачем ЗСУ, а неофіційно — вже друге десятиліття, відколи став військовим. Він — це Валерій Залужний. Наш перший краш!

Харизматичний, потужний, зі сталевим характером. Попри суворий досвід і високі посади, він залишається привітним, відкритим, добродушним, а вдома — м’яким, лагідним. Це, як зазначають автори окремих публікацій, відчувається на всіх його фото поза роботою.

Двадцять років щасливого шлюбу

Не став винятком і знімок, яким Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний поділився в день народження своєї дружини — цьогоріч 24 липня коханій генерала виповнилося 49 літ. З цієї нагоди чоловік ніжно привітав обраницю у мережі. Залужний поділився спільним романтичним фото, де пара ніжно усміхається, та звернувся до Олени.

«З днем народження, кохана. Люблю тебе», — привітав він іменинницю — свою головнокомандувачку. На обличчі Олени непідробна усмішка. Так буває лише коли жінка дійсно щаслива, живе у коханні й турботі.

Хто вона — дружина головного краша українців? Олена Залужна — фінансист, працює в Укргазбанку. У шлюбі пара вже понад двадцять років, вони є найближчими людьми одне для одного. Інформація з декларацій подружжя показує, що живуть вони без розкошів. Мають лише один невеличкий будинок на 70 квадратів і земельні ділянки на Одещині, дві автівки на двох — Chery Tiggo і Nissan Patrol, зовсім не нові. Своїм головним здобутком вважають двох доньок. Старша пішла батьковим шляхом (служить у Київському гарнізоні), а молодша мріє бути лікарем — поки що вчиться у медичному виші Одеси.

Піші прогулянки — давня пристрасть генерала. А головна його компаньйонка у таких подорожах — дружина Олена.

Звичайно, повномасштабне вторгнення росії в Україну, війна, яку, за словами Залужного, «ми не маємо права перекласти на наших дітей», змінила життя Головнокомандувача Збройних сил України. Але, зазирнувши в минуле, можна дізнатися про його уподобання, зокрема коли йдеться про відпочинок. Відомо, що піші прогулянки — давня пристрасть генерала. Він прихильник внутрішнього туризму — любить мандрувати Україною. А коли прибуває у нове місце, одягає спортивний костюм і вивчає нові куточки пішки.

Валерій Залужний зізнавався в одному з інтерв’ю, що з віком дедалі більше почав любити рідний Новоград–Волинський (віднедавна — знову Звягель. — Ред.), з якого в юні роки поїхав. Зараз відвідує батьківщину з великою радістю. Також любить Чернігів, де народилася його мама, Володимир–Волинський — своє перше місце служби і перше місто, яке «вивчив ногами» — пішки гуляючи кожною вуличкою. А головна його компаньйонка у таких подорожах — дружина Олена.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Джерело: ukrainki com.ua, gordonua.com
Telegram Channel