Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Молитва за сина, що йде до вiйська

Нехай Всевишній збереже усіх українських воїнів!

Фото Pxhere.

Молитва за сина, що йде до вiйська

Господи, Боже Предвiчний, Царю всього свiту! 

Ти для пiдкорення нечестивих ворогiв та для збереження справедливости дозволяєш державам уживати меча та утримувати вiйськовий стан. Коли ж з Твоєї волi наше дитя вiдходить вiд нас на службу Вiтчизнi, молимо Тебе, Боже: дай, щоб вiн був вiрний своєму званню, i не дозволь, щоб погубив вiн свою душу. Додай йому сили й терпеливости в тiй тяжкiй службi. Передусiм дай йому, Боже, сили проти ворогiв душi його, щоб за Твоєю всесвятою ласкою зберiг вiн святу вiру й невиннiсть душi. Ти Сам, Боже, знаєш, яка велика небезпека загрожує душi нашої дитини у вiйськовому станi. Тому гаряче просимо Тебе: стережи його вiд тiєї небезпеки, збережи його нам таким, який вiд нас вiдходить.

Пресвята Дiво, особлива Заступнице невинних душ! Вiддаємо Тобi наше дитя пiд Твою могутню охорону. Ми знаємо й вiримо сильно, що коли Ти пiклуватимешся про нього, то, напевно не заплямує своєї душi тяжким грiхом.

Простягни над ним Свiй святий омофор i не випускай з-пiд нього, доки повернеться назад таким добрим, яким тепер вiд нас вiдходить. Амiнь. 

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel