Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Чоловіка і двох синів  розстріляли, а жінку  зґвалтували та задушили...

Цю сім’ю знищили рашисти.

Фото із сайту fakty.ua.

Чоловіка і двох синів  розстріляли, а жінку  зґвалтували та задушили...

У ніч на 18 листопада у тимчасово окупованому  селищі Комиш-Зоря Пологівського району  Запорізької області російські окупанти жорстоко  вбили цілу сім’ю. Жертвами стали 34-річна Наталія  Дармобід, її 36-річний чоловік Олександр та двоє  їхніх синів – 13-річний Владислав та 6-річний Кирило (на фото)

Особи військових злочинців встановили OSINT-розвідники «Бджоли». Як повідомляє «Ріа Мелітополь», ними виявилися військовослужбовці 57-го полку 6-ї мотострілецької дивізії 58-ї армії рф. 

«Між місцевими жителями та окупантами виникла сварка, під час якої загарбники з вогнепальної зброї вбили Олександра і двох малолітніх дітей. Жінку, за словами розвідників, росіяни зґвалтували і задушили. Після вбивства з будинку сім’ї Дармобід зникли гроші та цінні речі, що підтверджують родичі загиблих». 

Військовими злочинцями, за словами OSINT-розвідників, є Касьян Іван Юрійович, 1991 року народження, із села Городна Московської області і Толстіков Андрій Юрійович, 1986 року народження, із Жукового Тульської області.

Толстіков, як інформує спільнота «Бджоли», раніше був засуджений за умисне вбивство. 

Василь КІТ.

Читайте також: «Падіння ракети у білорусі за 15 кілометрів від кордону з Волинню: що відомо?»

Реклама Google

Telegram Channel