Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Проламав голову коханій  та її матері через світлину  у соцмережах 

Василь Подорожній часто стежив за Анжелікою і навіть піднімав на неї руку.

Фото із сайту fakty.ua.

Проламав голову коханій  та її матері через світлину  у соцмережах 

Суд поставив крапку у справі жорстокого вбивці Василя Подорожнього, який позбавив життя колишню дівчину Анжеліку Карпець та її матір Ірину. Душогуб до смерті сидітиме за ґратами. Щоправда, знайомі загиблих розповідають, що трагедії можна було б запобігти

16 лютого 2019 року о восьмій ранку до поліції Житомира зателефонувала місцева жителька. Вона повідомила, що на сусідському повір'ї хтось б'є господиню та її доньку. Копи приїхали за 10 хвилин, але було вже пізно. Біля хати вони знайшли привалене дровами понівечене тіло 42-літньої жінки, в оселі ж лежала мертва 21-річна дівчина. В обох були проламані голови і безліч ножових порізів. Поліцейські ледь не відразу запідозрили, що цей кривавий злочин вчинив знайомий загиблих, колишній хлопець Анжеліки Василь Подорожній. Той, як розповіла журналістам подруга вбитої Яна, часто стежив за дівчиною і навіть піднімав на неї руку. Одного разу на заробітках у Чехії побив кохану, бо йому не сподобалося, як на неї подивився незнайомець. А згодом

Василь Подорожній часто стежив за Анжелікою і навіть піднімав на неї руку.

 Анжеліка потрапила в лікарню зі зламаним носом та напіввідірваним вухом. Тоді вони розійшлися, але ненадовго. 

Анжеліки будувала стосунки з новим хлопцем. Пара думала одружитися...

 Через деякий час Василь уже намагався шліфувальним папером здерти із тіла дівчини татуювання, яке йому не сподобалося. Це стало останньою краплею, й Анжеліка вирішила повністю розірвати з неадекватом стосунки.

Молода українка двічі зверталася до правоохоронців, але ті не змогли відвадити ревнивого молодика від оселі дівчини. 

Щоправда, той продовжував приходити: підглядав, чатував під вікнами, намагався вибити двері. Молода українка двічі зверталася до правоохоронців, але ті не змогли відвадити ревнивого молодика від оселі дівчини. 

– Двічі заяву писала. Але реакції не було. Розумієте, адже коли він їй ніс зламав, то відвіз до лікарні не тому, що турбувався про неї, а щоб вона побої не зняла, – розповіла журналістам Яна.

Перед трагедією Василь зник з поля зору Анжеліки. І дівчина будувала стосунки з новим хлопцем. Пара думала одружитися.

14 лютого, у День святого Валентина, Анжеліка опублікувала у соцмережі фотографію букета, подарованого нареченим. А той на своїй сторінці запостив їхнє спільне фото. Вочевидь, це й вибило останню клепку з голови

Подорожнього. Він надіслав колишній дівчині фото, де на грудях вирізав ножем: «Анжело, я тебе люблю». Та не відповіла. Василь прийшов на її подвір'я й усю ніч провів у сараї. Він чітко знав, що вб'є кохану, але спочатку з хати вийшла її мама. Нелюд із цвяходером накинувся на неї, розтрощив голову й погнався за дівчиною, яка вибігла на крик матері. Тоді він ударив Анжеліку й поніс до будинку, де довго добивав – спочатку цвяходером, потім ножем.

Зловмисника поліцейські спіймали за тиждень. Слідство та суди тривали два роки. Його визнали винним у подвійному вбивстві й винесли вирок – довічне позбавлення волі.

Антон КАРАСЬ.

Читайте також на volyn.com.ua: «Львів’янку, яка вкрала мережевні труси, засудили до в’язниці».

Реклама Google

Telegram Channel