Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
Ситуація на фронті?  «Рахунок 1:1, а хвилина – 70-та...»

«Головна умова для закінчення війни – це вихід на адмінкордони 1991 року».

Фото із сайту pravda.com.ua.

Ситуація на фронті? «Рахунок 1:1, а хвилина – 70-та...»

Керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов (на фото) вважає, що з середини до кінця весни в Україні будуть вирішальні бої

На запитання журналіста «Форбс»: «Якщо накласти футбольну аналогію на 12 місяців великої війни. Який зараз рахунок та яка хвилина матчу?» – Буданов відповів: «Рахунок 1:1, а хвилина – 70-та. Це суб’єктивне бачення». 

Щодо термінів закінчення війни він уникнув прямої відповіді, але сказав: «Я можу вам відповісти виключно про те, як вона закінчиться. Закінчиться першою фазою для нас – вихід на адмінкордон. Але оскільки, як ми проговорили з вами, що зараз 1:1 і 70-та хвилина матчу, зробіть хронометричну паралель». Із цих слів випливає, що весна буде фінішною прямою у військовому протистоянні.

Трьома найбільшими перемогами України глава розвідки вважає витіснення окупантів з Київського напрямку, контрнаступ на Харківському та повернення Херсона.

Головний розвідник також назвав три найболючіші, на його думку, поразки та три найбільші перемоги України у цій війні: «Перша найбільша поразка – тимчасова поразка України в районі Сєвєродонецька. Друга – перший період війни, коли була проламана лінія в районі Волновахи. І третя – це буде загальна відповідь, це те, що ми допустили у 2014 році тимчасову окупацію Донецької та Луганської областей, Автономної Республіки Крим».

А трьома найбільшими перемогами України глава розвідки вважає витіснення окупантів з Київського напрямку, контрнаступ на Харківському та повернення Херсона.
Кирило Буданов заявив, що умова для закінчення війни – це вихід на адмінкордони 1991 року.

Читайте також на volyn.com.ua: «Комік утік з України через дозвіл Мінкульту і глузує з наших воїнів».

Реклама Google

Telegram Channel