Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
«Нема нічого кращого»: Вакарчук уперше розповів  про первістка

«Українська мова – найсильніша наша зброя. Найбільш стратегічна, це точно».

Фото Instagram/sviatoslav.vakarchuk.

«Нема нічого кращого»: Вакарчук уперше розповів про первістка

Український співак та фронтмен гурту «Океан Ельзи» також назвав улюблені слова свого сина Івана

У Міжнародний день рідної мови, який відзначається 21 лютого, Святослав Вакарчук зізнався, що його первісток уже говорить українською та має улюблені слова. Старшій дитині Вакарчука 1 рік і 8 місяців. Малюк любить говорити слова «потяг», «борсук», «їжак», «валіза».

Але, як зазначив Святослав, слова-фаворити Івана постійно змінюються. «Немає нічого кращого, ніж чути, як твої діти починають говорити. Говорити рідною мовою! Це щастя! (до речі, ще одне улюблене слово нашого Івана). Українська мова – найсильніша наша зброя. Найбільш стратегічна, це точно. З Міжнародним днем рідної мови, друзі!» – написав Вакарчук в особистому блозі.

До речі, співак є щасливим батьком двох дітей. 19 червня 2021 року продюсерка Євгенія Яцута подарувала коханому сина, а 21 червня 2022-го – дочку Соломію. Святослав вважає за краще не розповідати про своє особисте життя і спадкоємців. Фанати досі не бачили малюків знаменитості.

Старшій дитині Вакарчука 1 рік і 8 місяців. Малюк любить говорити слова «потяг», «борсук», «їжак» та «валіза». 

До Яцути лідер «Океану Ельзи» був одружений зі стилісткою Лялею Фонарьовою. Пара прожила у шлюбі 20 років. Колишня дружина Вакарчука має доньку Діану від першого шлюбу, яка знімалася в кліпі «Я не здамся без бою». 

Читайте також: «Світлина школяра з волинського села одна з найкрутіших на міжнародному конкурсі»

Реклама Google

Telegram Channel