Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
«Лінії Життя у путіна взагалі немає»

І коли воно здохне, щоб українці підняли келихи?!

Фото із сайту youtube.com.

«Лінії Життя у путіна взагалі немає»

Відомий астролог, нумеролог та хіромант Ігор Мехеда проаналізував долоню кремлівського карлика й жахнувся

 

 Лінії на ній добре видно на одному з останніх фото «фюрера», яке було зроблене під час його виступу на концерті у москві, присвяченому роковинам від початку «спеціальної військової операції», – як росіяни називають повномасштабне вторгнення в Україну з метою геноциду нашого народу.

За словами фахівця, у президента рф взагалі нема кількох важливих ліній! «Що я можу сказати. Лінії Життя взагалі нема, вона стерта. Лінія Серця також відсутня. Також немає лінії Розуму. Ліній Долі кілька (8), й вони переплутані між собою, утворюють повний хаос», – стверджує він.

Більшість середньовічних хіромантів сказали б, що це долоня не людини, а людиноподібної істоти, яка може керуватися негативними потойбічними силами.

 За словами Ігоря Мехеди, більшість середньовічних хіромантів сказали б, що це долоня не людини, а людиноподібної істоти, яка може керуватися негативними потойбічними силами, або, «враховуючи відсутність лінії Життя, взагалі не існувати!» – неабияк здивований астролог.

Знаєте, поклавши руку на серце, – і астрологів не треба, щоб зрозуміти, що на чолі московитів стоїть не людина, а якесь чудовисько…

Читайте також: «Блогерка написала: «Неважно, чей Крым» – і отримала нагороду від... Головного управління розвідки України».

Реклама Google

Telegram Channel