Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
«Лєра-пантера» з Володимира продавала порновідео із собою

Жодного каяття у скоєному обвинувачена не висловила.

24tv.ua

«Лєра-пантера» з Володимира продавала порновідео із собою

Поліція взялася до цієї справи завдяки повідомленню пенсіонера, який поскаржився на «обурливий контент» у соцмережах. Дівчину засудили за статтею 301 Кримінального кодексу про виготовлення й збут порнографічних матеріалів

В оприлюднених у березні цього року матеріалах справи Шевченківського райсуду Львова йдеться про кримінальну справу мешканки Володимира Волинської області, яка в 2020 році продавала власні фото та відео порнографічного характеру в соцмережах.

В інстраграмі дівчина спілкувалася з чоловіками і пропонувала продовжити взаємини у телеграмі, де вона поширювала еротику, порнографічні фото та відео. За доступ до закритого телеграм-каналу з контентом 18+ потрібно було заплатити 350 гривень на тиждень. Дівчина успішно «підпрацьовувала» б і далі, якби не дружина одного її клієнта-пенсіонера. За матеріалами судової справи, чоловік поскаржився в поліцію на поширення «відвертого контенту». Він пояснив, що свого часу працював головним інспектором відділу захисту інтелектуальної власності, тож і на пенсії любив переглядати сторінки соцмереж. Там і натрапив на дівчину із псевдо «Лєра-пантера»: зацікавився та почав спілкування, а як отримав номер рахунку – заплатив гроші й отримав доступ до порнофото. Про його витівки дізналась  цивільна дружина та влаштувала скандал. Як сказав скаржник на судовому засіданні, задля примирення і припинення поширення тих знімків він і подався до правоохоронців. 

За доступ до закритого телеграм-каналу з контентом 18+ потрібно було заплатити 350 гривень на тиждень. 

Шевченківський райсуд визнав дівчину винною за статтею 301 Кримінального кодексу України («Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів»). Спершу суддя призначив 3 роки позбавлення волі. Однак на підставі статті 75 ККУ («Звільнення від відбування покарання з випробуванням») призначив їй іспитовий термін 1 рік. При цьому в матеріалах справи сказано: «Жодного каяття у скоєному обвинуваченою не висловлено, що свідчить про повне ігнорування нею суспільних цінностей». 

Блогерка зобов’язана періодично з’являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти про зміну місця проживання, роботи або навчання і не виїжджати за межі України без погодження. Також мусить покрити витрати на залучення експертів, а це понад 4 тисячі гривень.  

Читайте також: «Чи законно виписувати та вручати повістку на вулиці? Розставимо всі крапки над «і»

Реклама Google

Telegram Channel