Курси НБУ $ 39.68 € 42.83
Охорона будинків котеджів

Волинь-нова

Охорона будинків котеджів

Чому безпека наразі є ключовою тенденцією? Як обрати надійну охоронну компанію, для якої безпека громадян та їхнього майна – головна мета, а не рекламний слоган?

За 2022 рік загалом по Україні скоєно майже 13,5 тисячі крадіжок із помешкань громадян. Ця статистика могла б бути вдвічі більшою, але завдяки встановленим охоронним засобам поліції охорони, ми змогли запобігти майже 90% майнових злочинів!

 

Поліція охорони забезпечує повний спектр послуг з безпеки для квартир, приватних будинків, житлових комплексів та котеджних містечок. Ми маємо унікальні сервіси, що гарантують прибуття екіпажу охорони у найкоротші терміни. Поліція охорони – єдина в Україні структура, працівники якої мають визначені законом права та повноваження на озброєну охорону та застосування владних функцій щодо правопорушників. 🚙
Фахівці поліції охорони встановлюють якісне обладнання та гарантують максимальний захист вашого майна. ❤Нам довіряють захист майна та особисту безпеку понад 400 тисяч фізичних і юридичних осіб. Якість послуг та довіра замовників поліції охорони є для нас пріоритетом.

Ми оцінимо необхідні безпекові заходи вашого майна, безоплатно й фахово проконсультуємо та обладнаємо ваше житло сучасними системами захисту.

Наші послуги: 

  • розробка проєктів безпеки об’єкта;
  • монтаж охоронної та пожежної сигналізації;
  • установка систем відеоспостереження та контролю доступу;
  • підключення до пульта централізованого спостереження та забезпечення спостереження 24/7.

З питань замовлення охорони або отримання консультацій телефонуйте з мобільного на номер 9899 або переходьте на сайт https://securitypolice.com.ua, і ми подбаємо про вашу безпеку!

Telegram Channel