Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
У Ківерцях на Волині розшукують журналістку

«Закохана у квіти і слова», – кажуть про Людмилу Володимирівну друзі і називають її Берегинею.

Фото з архіву volyn.com.ua.

У Ківерцях на Волині розшукують журналістку

Ексредакторка районної газети «Вільним шляхом» Людмила Якимчук (на фото), незважаючи на те, що вийшла на заслужений відпочинок, і досі яскраво висвітлює життя своєї громади, живе її радощами і болем. А сьогодні – особливий привід її знайти чи просто їй зателефонувати

18 травня буде сонячним від вітань із днем народження для відомої на Волині майстрині журналістського слова, ексредакторки ківерцівської районної газети «Вільним шляхом», постійної дописувачки нашого видання Людмили ЯКИМЧУК (ОЛІЩУК).

Чуєте, наша дорога колего, як доленька вже до сліз зворушливо наспівує Вам: «Мила людям ювілярко, усміхайтеся від щастя, бо Ви цього варті!»

Шановна Людмило Володимирівно! Берегине!

 Уявляємо, як барвисто на честь своєї господині розцвів Ваш великий домашній квітник! І слова у Вас також барвисті й ніжні, наче пелюстки квітів, коли розповідаєте про рідний край, добро і любов. Ними не лукавите – влучаєте зброєю у лицемірство, ворожість чи неправду.

Ваша усмішка світиться привітністю й людяністю, а вдача – то веселка з душевності, інтелігентності, порядності, мудрості, натхнення, віри й поваги до всіх, із ким судилося бути поруч. Жіночна, романтична, завжди загадкова й одна із тих, кому «услід обертаються чоловіки, і що там дощу краплинки, як сяють, як сяють, неначе зірки, очі щасливої жінки» – такою Вас знаємо, любимо й чекаємо повсякчас у редакції газети «Волинь».

Ми сердечно вітаємо Вас і бажаємо почуватися найщасливішою у світі матусею, Берегинею своєї родини. Даруємо Вам букети з найгарніших квітів та почуттів. Хай завжди сяє Вам сузір’я кохання та удачі!

Нехай усе у Вас буде гаразд! Перемоги й миру в рідній Україні, дружби й весняної надії! З роси і води Вам, пані Людмило!

З повагою Ваші колеги з газети «Волинь», «Цікавої газети на вихідні»  і сайту volyn.com.ua.

А подарунком від нас нехай стане ця пісня:

Читайте також на volyn.com.ua:

= «У Карпатах висадили гігантську «Живу зелену вишиванку»;

= «Захисник із Волині «ЯR», батько чотирьох дітей, у великодні дні вдягає під однострій вишиванку»;

= «Арнольду Шварценеггеру подарували волинську вишиванку».

Реклама Google

Telegram Channel