Курси НБУ $ 39.68 € 42.83
«І я, і Зеленський робимо максимум, що можемо, бо ми солдати України і в нас один ворог»

Єдність політиків під час війни архіважлива.

Фото Європейська солідарність.

«І я, і Зеленський робимо максимум, що можемо, бо ми солдати України і в нас один ворог»

З такою заявою п’ятий Президент Петро Порошенко виступив в ефірі німецького телеканалу Deutsche Welle

На запитання, чи існує після початку повномасштабного вторгнення політична конкуренція в Україні, Петро Порошенко відповів: «У перші години російської повномасштабної агресії я подзвонив Президенту Зеленському, зустріч була о 10-й ранку 24 лютого 2022 року, і сказав: «Я вже не лідер опозиції, а ви більше не мій суперник. У нас один ворог».

Я подзвонив Президенту Зеленському, зустріч була о 10-й ранку 24 лютого 2022 року, і сказав: «Я вже не лідер опозиції, а ви більше не мій суперник».

«Я теж протягом п’яти років був «воєнним» Президентом України. І на початку моєї каденції армії у нас фактично не було. У нас взагалі не було військової коаліції. Ми разом створювали одні з найкращих Збройних сил у світі з 2014 року, – нагадав Порошенко. – Я вважаю, що українські воїни, українські Збройні сили і український народ роблять найкращу бойову роботу. І кожен із нас – я, Зеленський – робить максимум, що може, бо ми солдати, які підтримують наше військо», – заявив лідер «Європейської Солідарності».

Ольга СОКОЛОВА

Читайте також: «Треба захистити волонтерів і малий бізнес: «Європейська Солідарність» подала законопроєкти щодо податків та допомоги ЗСУ»

Реклама Google

Telegram Channel