Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Гороскоп на 20 – 26 листопада

Фото із сайту ukr.net.

Гороскоп на 20 – 26 листопада

Що віщують зорі

Овен  (21 березня — ​20 квітня, стихія — ​вогонь)

 

Ваша впевненість та енергія будуть притягувати оточуючих, як метелика на світло. Однак не забувайте про свою імпульсивність: вона може призвести до зіткнень і конфліктів. Подумайте, перш ніж приймати важливі рішення. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.


Телець  (21 квітня — ​20 травня, стихія — ​земля)

 

Тиждень буде позитивним, та ближче до його завершення у Тельців можливі проблеми зі здоров’ям. 25 листопада не варто переохолоджуватися. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.


Близнюки  (21 травня — ​21 червня, стихія — ​повітря)

 

Тиждень присвячений рівновазі та адаптації до мінливих енергій навколо вас. Завдяки своїй двоїстій природі ви здатні впоратися з усім, що випаде на вашу долю. Ваш внутрішній хамелеон допоможе з легкістю здолати злети і падіння. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.


Рак (22 червня — ​22 липня, стихія — ​вода)

 

Зорі радять вам помолитися за близьких. Ви володієте природною інтуїцією, тож зберігайте відкритість розуму та зв’язок зі своїми емоціями, щоб максимально використати енергію, яка вас оточує. І буде все добре! Сприятливий день – вівторок, несприятливий – понеділок.


Лев  (23 липня — ​23 серпня, стихія — ​вогонь)

 

Леви, ваші творчі здібності та інтуїція – на підйомі. Але будьте обережні з імпульсивними рішеннями: вони можуть дати зворотній результат. 20 листопада не одягайте жовтого. Сприятливий день – субота, несприятливий  – четвер.


Діва  (24 серпня — ​23 вересня, стихія — ​земля)

 

У ці дні можливості стукають у ваші двері, але не дозволяйте страху стримувати вас. Не варто переїдати і перепивати, бо у вас вразлива печінка. Бережіть ноги від травм. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.


Терези  (24 вересня — ​23 жовтня, стихія — ​повітря)

 

Вас чекає підвищення зарплати або кар’єрний злет. Та й амур влучив у серце однієї людини після спілкування з вами, але вона вагається, бо... перебуває в шлюбі. Чи варта інтрижка чужих сліз? Сприятливий день – субота, несприятливий – понеділок.


Скорпіон  (24 жовтня — ​22 листопада, стихія — ​вода)

 

Чарівність Скорпіона перебуває на висоті. Ваша харизма творитиме чудеса. Будь то любов, гроші, кар’єра або здоров’я – все йтиме гладко, коли ви будете використовувати свій магнетизм, щоб впливати на ситуацію у свою користь. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – субота.


Стрілець (23 листопада — ​21 грудня, стихія — ​вогонь)

 

Скористайтеся своїм духом авантюризму та вірте інтуїції, щоб отримати нові та захопливі враження. Вірте в свою здатність долати всі труднощі, що виникають на шляху. Щоденна молитва вам у поміч! Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.


Козеріг  (22 грудня — ​20 січня, стихія — ​земля)

 

Для досягнення вершини знадобиться терпіння та наполегливість, тому трудіться і щодня щиро моліться. Вам не слід читати любовні замовляння, привороти. 23 листопада не одягайте зеленого вбрання. Сприятливий день – четвер, несприятливий – середа.


Водолій (21 січня — ​20 лютого, стихія — ​повітря)

 

Ймовірні проблеми з лімфатичною та кров’яною системами, тому здавати кров не рекомендується. Також відмовтеся від фізичних (насамперед спортивних) навантажень, вони можуть призвести до травм. Час для щирої молитви. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – понеділок.


Риби  (21 лютого — ​20 березня, стихія — ​вода)

 

Довіртеся своїй інтуїції, дайте змогу внутрішньому голосу направляти вас до найпотаємніших бажань. Для привернення удачі 24 листопада на вас має бути щось синє з одягу. Сприятливий день – субота, несприятливий – понеділок.

Читайте також: В Острозькій академії показали, як виглядав конспект студента XVI століття.

Реклама Google

Telegram Channel