Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
На Волині збирають кошти чоловіку, якому пересадили серце – потрібна ще одна операція на судинах

Олексій Дудік після операції.

Фото – пресслужба Ковельського МТМО.

На Волині збирають кошти чоловіку, якому пересадили серце – потрібна ще одна операція на судинах

Грошей родина, в якої син зник у бою на фронті, не має...

Цими днями в редакцію «Волині» зателефонула лікар-кардіолог Ковельського МТМО Ольга Танська й розповіла, яка проблема спіткала пацієнта медичного закладу Олексія Дудіка.

Два роки тому мешканцю села Черкаси Ковельського району Олексію Дудіку було пересаджено серце. Трансплантація пройшла успішно.

Але залишилась проблема із уже ураженими судинами, по яких кров надходить до головного мозку.

В результаті стався один інсульт, за ним – повторний. Зараз чоловік перебуває на лікуванні в стаціонарі, біля нього – дружина Галина Василюк, яка всіляко підтримує свого Олексія. Йому необхідно робити стентування, для цього рідні пацієнта мають купити стент. А це чималі кошти. 

Ольга Танська зателефонувала в редакцію «Волині», щоб оприлюднити проблему і через газету звернутися до небайдужих людей із проханням долучитися до збору грошей, бо, як висловилася, «дуже хочеться врятувати нашого Олексія Васильвича – позитивну й щиру людину». 

Олексій Дудік і лікар-кардіолог Ольга Танська: знімок зроблений 19 липня 2023 року під час чергового огляду пацієнта – за декілька місяців до інсульту.
Олексій Дудік і лікар-кардіолог Ольга Танська: знімок зроблений 19 липня 2023 року під час чергового огляду пацієнта – за декілька місяців до інсульту. Фото – пресслужба Ковельського МТМО.

 До речі, на сім’ю Олексія Дудіка випало ще й таке горе: батьки не знають, де їхній син-воїн, оскільки він ще з травня 2023 року – у числі тих, хто пропав безвісти.

Гроші можна переказувати на картку ПриватБанку: 4149499148196742, Галина ВАСИЛЮК.

Катерина ЗУБЧУК.

Читайте також: Священнослужитель з Луцька Олександр КОЛБ: «Залишатись в УПЦ ми не могли, бо це було б зрадою щодо воїнів, які гинуть, і взагалі до України»​.

Реклама Google

Telegram Channel