Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
«Серед глядачів був і наш поліський соловейко Федір Пащук, який нині  на передовій»

Перебуваючи у відпустці, Федір Пащук завітав до школи, аби потішитися творчими досягненнями свого молодшого сина Веніаміна.

Фото з фейсбук-сторінки Алли ГЛУЩУК.

«Серед глядачів був і наш поліський соловейко Федір Пащук, який нині на передовій»

Повний аншлаг зірвав нещодавній благодійний концерт учнів та викладачів класів струнно-духових інструментів та класу хореографії музичної школи міста Каменя-Каширського

Про це повідомила на своїй фейсбук-сторінці директор Центру культури та дозвілля міської ради Алла Глущук. Учні продемонстрували свої творчі напрацювання, яких вдалось досягти протягом першого навчального семестру: «По-особливому піднесеною була атмосфера концертного дійства, адже всіх присутніх об’єднала одна-єдина мета – Перемога України. Окрім сольних виступів учнів, хотілося б відзначити доробки ансамблю скрипалів, духового оркестру, юних танцюристів... Щиро вдячні всім за організацію та проведення мистецького заходу, дякуємо всім за щедрі донати для наших захисників, адже всі разом ми зібрали завдяки благодійному концерту10650 гривень».

Алла Глущук наголосила, що серед глядачів був і поліський соловейко Федір  Пащук, який, перебуваючи у відпустці, завітав до школи, аби потішитися творчими досягненнями свого молодшого сина Веніаміна. Дитяча щира творчість таки зігріла та розчулила серце військовослужбовця... «Хотілося б поділитися цими теплими і приємними емоціями зі своїми побратимами, котрі залишилися на передовій. Адже це саме те, що додає сил і заради чого стоятимемо до останнього...» – розповів про свої враження працівник Центру культури та дозвілля Камінь-Каширської міськради Федір Михайлович, який із першого дня великої війни пішов служити у100-у територіальну бригаду, котра зараз боронить Україну на Лиманському напрямку. 

Читайте також: Лучан запрошують на спільне колядування.

Реклама Google
 

Telegram Channel